Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Citroen Nemo μπορεί να μεταφέρει φορτία με όγκο έως 2,8 κ.μ. και βάρος έως 660 κιλών χωρίς περιορισμούς εντός του μελλοντικού Πράσινου Δακτυλίου.

    Citroen Nemo

    46.231 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2012)

    Από 109 g/km

    Ο ανανεωμένος εκπρόσωπος της Citroen στην κατηγορία των Vanette έχει να επιδείξει μια αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που του επιτρέπουν να κινηθεί με άνεση και χωρίς περιορισμούς εντός των ορίων του νέου Πράσινου Δακτυλίου που θα τεθεί σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο.
    Η πρώτη συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και η δεύτερη με ένα ηλεκτρομηχανικό κιβώτιο με σειριακή λειτουργία που διευκολύνει σημαντικό το έργο του οδηγού κατά την κίνηση εντός της πόλης.
    Με δεδομένη την ύπαρξη του προαιρετικού συστήματος Start / Stop στον εξοπλισμό του γαλλικού Vanette, για τις εκδόσεις με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, η μέση κατανάλωση καυσίμου ορίζεται στα 5,7 λτ./100 χλμ. (5,1 λτ./100 χλμ. με το σύστημα Start / Stop) και οι εκπομπές ρύπων στα 119 g/km (113 με το σύστημα Start/Stop).
    Αντίστοιχα, οι εκδόσεις με το ηλεκτρομηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων εμφανίζουν μέση κατανάλωση καυσίμου από 4,7 λτ./100 χλμ.και εκπομπές ρύπων από 109 g/km.