Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Fiesta Van καλύπτει τις προδιαγραφές του Πράσινου Δακτυλίου, τόσο με τους κινητήρες βενζίνης, όσο και με τους αντίστοιχους με καύσιμο το πετρέλαιο.

    Ford Fiesta Van

    46.206 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2012)

    Από 107 g/km

    Ο μικρότερος σε διαστάσεις εκπρόσωπος στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Ford αποτελεί ένα από τα οχήματα της κατηγορίας των Vanette με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.
    Συγκεκριμένα, το Fiesta Van εφοδιάζεται με έναν βενζινοκινητήρα Duratec 1,25 λτ. που αποδίδει ισχύ 82 ίππων και μέγιστη ροπή 114 Nm. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο καταναλώνει μόλις 5,6 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 129 g/km διοξείδιο του άνθρακα.
    Ωστόσο και ο TDCi των 1,4 λτ. με ισχύ 69 ίππων και ροπή 160 Nm καλύπτει τις προδιαγραφές του μελλοντικού Πράσινου Δακτυλίου. Η μέση κατανάλωση του ορίζεται στα 4,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 ξεκινούν από τα 107 g/km μόλις.
    Καθίσταται λοιπόν σαφές πως το mini-vanette της Ford, με δυνατότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως και 438 κιλών και όγκου έως 1,0 κ.μ., αποτελεί μια από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών που θα μπορούν να κινούνται χωρίς περιορισμούς εντός του κέντρου της πρωτεύουσας από το προσεχές φθινόπωρο.