Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη στο Active Brake Assist 3, το νέο Actros καλύπτει τις προδιαγραφές του AEBS που θα τεθεί σε ισχύ από το Νοέμβριο του… 2018!

Μεταξύ των κορυφαίων συστημάτων ασφάλειας του νέου Actros αξίζει να αναφέρουμε το Adaptive Cruise Control (ACC).

Κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της ασφάλειας

30.505 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2013)

Η γκάμα των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του νέου Actros είναι πληρέστατη και περιλαμβάνει ορισμένες από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λύσεις σε ότι αφορά την αύξηση του επιπέδου ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος κάτω από –στην κυριολεξία- όλες τις συνθήκες.

Στους «φύλακες – αγγέλους» του οδηγού που προσφέρει το νέο Mercedes-Benz Actros αξίζει να αναφέρουμε τα Proximity Control Assist, Stability Control Assist και Lane Keeping Assist ενώ φυσικά, σημείο αναφοράς για την κατηγορία των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων αποτελεί το Active Brake Assist 3ης γενιάς.

Με το τελευταίο, η Mercedes-Benz Trucks έχει καταφέρει να καλύψει από τώρα τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου «AEBS» (Autonomous Emergency Brake System, Phase 2), που θα είναι υποχρεωτικό από το… Νοέμβριο του 2018.

Το Active Brake Assist έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οδηγών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και η χρησιμότητα του αποδεικνύεται από το γεγονός ότι περισσότερα από 38.000 οχήματα έχουν ήδη εφοδιαστεί με το εν λόγω σύστημα.

Παράλληλα, περισσότερα από 60.000 οχήματα περιλαμβάνουν ήδη στον εξοπλισμό τους τα συστήματα Lane Keeping Assist και Stability Control Assist.