Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μεγάλο ωφέλιμο ύψος, οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι και ο πληρέστατος εξοπλισμός χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του νέου Actros.

Η άνεση και ασφάλεια του οδηγού αποτελούν βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους βασίστηκε η εξέλιξη της καμπίνας του νέου Actros.

Η ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα στο εσωτερικό της καμπίνας παραπέμπει άμεσα σε πολυτελή επιβατικά οχήματα της Mercedes-Benz.

Χάρη στο μεγάλο ωφέλιμο εσωτερικό ύψος και το επίπεδο δάπεδο, ο οδηγός μπορεί να μετακινηθεί άνετα και να σταθεί όρθιος χωρίς περιορισμούς.

Μια από τις καινοτομικές λύσεις που προσφέρει η Mercedes-Benz με το νέο Actros είναι το κάθισμα SoloStar για τον συνοδηγό.

Ο «χώρος εργασίας» για τον οδηγό διακρίνεται για την εξαιρετική εργονομία και το κορυφαίο επίπεδο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας.

Το νέο Actros προσφέρεται με πολλαπλούς τύπους καμπίνας αναφορικά με το πλάτος, το ύψος αλλά και τον τύπο του δαπέδου (επίπεδο ή μη).

Καμπίνες: Η επιτομή της άνεσης και της ασφάλειας

30.513 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2013)

Πέραν της τεχνολογικής του υπεροχής, το νέο Mercedes-Benz Actros διακρίνεται και για το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας που προσφέρει στον οδηγό του.

Διαθέσιμο με καμπίνες με δύο διαφορετικά πλάτη (2,3μ. ή 2,5μ.), τέσσερα διαφορετικά ύψη και ωφέλιμο μήκος 2,3μ., το νέο Actros προσφέρει ακόμη πολλαπλούς τύπους καμπίνας και με πλήρως επίπεδο δάπεδο, γεγονός που ευνοεί σημαντικά την χωροταξική διαρρύθμιση στο εσωτερικό τους καθώς και τις «μετακινήσεις» του οδηγού εντός αυτών.

Επιπρόσθετα, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Actros διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει, τον πληρέστατο εξοπλισμό αλλά και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αντίστοιχα, το επίπεδο του φινιρίσματος και της συναρμογής παραπέμπει άμεσα σε κορυφαία επιβατικά οχήματα της Mercedes-Benz.

Ωστόσο, χαρακτηριστικό παράδειγμα των εξειδικευμένων και πρωτοποριακών λύσεων που η γερμανική εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της είναι η καμπίνα SoloStar.

Το SoloStar Concept αποτελεί ουσιαστικά το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τον οδηγό ενώ παράλληλα, με την μετατροπή του καθίσματος του συνοδηγού σε έναν «γωνιακό καναπέ», αναλαμβάνει να του προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης κατά τις περιόδους ανάπαυσης του.

Ήδη περισσότεροι από 3.000 οδηγοί έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν τις ανέσεις των SoloStar καμπινών του νέου Actros.