Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο πιο σημαντικός από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη γνώμη των υποψήφιων αγοραστών ενός νέου επαγγελματικού οχήματος παραμένει το κόστος αγοράς.

Επιχειρήστε με τα καλύτερα ... εργαλεία!

Η ελληνική αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων εμφάνισε σημαντικές ανακατατάξεις κατά τη διάρκεια του 2013 καθώς η χρηματοπιστωτική κρίση δημιούργησε νέα δεδομένα σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Οι ισορροπίες διαταράχθηκαν και παραδοσιακά δημοφιλή μοντέλα παραχώρησαν την θέση τους στις προτιμήσεις των επαγγελματιών σε νέους εκπροσώπους. Ποιοι λόγοι οδήγησαν σε αυτές τις εξελίξεις και ποια είναι τα μοντέλα που πλέον κάνουν τη διαφορά;

 
Όπως και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, έτσι και στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι αλλαγές που δρομολογούνται αναφορικά με την κατάταξη των δημοφιλέστερων εκπροσώπων σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων. 
Παράλληλα, είναι σαφές πως οι Έλληνες επιτηδευματίες στρέφονται πλέον σε νέες, επιλογές αναφορικά με τον «συνεργάτη» τους προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία τον προορίζουν. 
Ο πιο σημαντικός από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη γνώμη των υποψήφιων αγοραστών ενός νέου επαγγελματικού οχήματος παραμένει το κόστος αγοράς ωστόσο, νέα δεδομένα έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της τελικής επιλογής όπως π.χ. το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης κ.ά. 
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της «νέας εποχής» που έχει ξεκινήσει στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών είναι η ανάδειξη των Vanette, ως η πιο εμπορική υποκατηγορία ελαφρών επαγγελματικών τα οποία, αντικατέστησαν τα Pick-Up που κατείχαν την πρωτοκαθεδρία επί σχεδόν μια 10ετία στις νέες ταξινομήσεις επαγγελματικών στη χώρα μας. 
Οι λόγοι είναι πολλοί και ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ωστόσο, στο αφιέρωμα που κρατάτε στα χέρια σας, φροντίσαμε να σας παρουσιάσουμε τις κορυφαίες προτάσεις της ελληνικής αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών σε όλες τις κατηγορίες, με βάση πολλαπλά κριτήρια. 
Φυσικά, η τελική επιλογή του καθενός εξαρτάται πάντοτε από τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία προορίζει το νέο «εργαλείο» του, ωστόσο, οι «best-buy» προτάσεις που ακολουθούν καταφέρνουν, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, να επιδεικνύουν εξαιρετική εικόνα στους βασικότερους τομείς. 
Ας τις δούμε αναλυτικότερα. 

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ