Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των mini-vanette αποτελούν ουσιαστικά τροποποιημένες εκδόσεις των αντίστοιχων επιβατικών εκδόσεων των οχημάτων (αφαίρεση της πίσω σειράς καθιμάτων).

Toyota YarisVan: Κινητήρας:1,4 D-4D Ωφέλιμος όγκος φόρτωσης: 1.100 λτ., Κατανάλωση: 4.2 λτ./100 χλμ, από 11.944 ευρώ

Τα “χαρακτηριστικά” που κάνουν ένα Mini-Vanette, Best Buy

23.153 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2014)

Η κατηγορία των mini-vanette αποτελεί την μικρότερη (σε μεταφορικές δυνατότητες και διαστάσεις) κατηγορία οχημάτων στα ελαφρά επαγγελματικά και βασίζεται σε οχήματα που έχουν προέλθει από την τροποποίηση των αντίστοιχων επιβατικών εκδόσεων των οχημάτων με την αφαίρεση της πίσω σειράς καθισμάτων προκειμένου να εξασφαλιστεί ένας ενιαίος και εύκολα προσβάσιμος χώρος φόρτωσης με όγκο που υπερβαίνει το 1 κ.μ. ενώ παράλληλα, το ωφέλιμο φορτίο που μπορούν να υποστηρίξουν σε αρκετές περιπτώσεις είναι υψηλότερο του μισού τόνου. 
Το καλύτερο σε πωλήσεις μοντέλο της εν λόγω κατηγορίας για το 2013 ήταν για ακόμη μια χρονιά το Opel Corsa Van, ένα ελαφρύ επαγγελματικό που έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά το επίπεδο εξοπλισμού και τους αποδοτικούς κινητήρες με τις καλές μεταφορικές δυνατότητες και την αξιοπιστία. 
Πίσω από το Corsa Van συναντάμε το Ford Fiesta Van που επέδειξε αύξηση πωλήσεων σε σχέση με το 2012 όπως αντίστοιχα έπραξαν και τα VW Polo Van και Fiat Punto Van που ακολουθούν. Βασικό γνώρισμα των οχημάτων που συγκαταλέγονται σε αυτή την κατηγορία είναι η εξαιρετική ευελιξία και το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης τους, απόρροια και των –μικρών σε κυβισμό- μηχανικών συνόλων που αναλαμβάνουν την κίνηση τους. 

Toyota YarisVan: Ψηλά στις προτιμήσεις με το “καλημέρα”
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην κατηγορία των mini-vanette είναι το Toyota Yaris Van, ένα μοντέλο που με το «καλημέρα» κατάφερε να πλασαριστεί την 5άδα των πωλήσεων της κατηγορίας για το 2013. 
Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του ιαπωνικού μοντέλου είναι η εξαιρετική αξιοπιστία των μηχανικών του μερών καθώς και ο πολύ καλός 1.400άρης πετρελαιοκινητήρας που αποδίδει ισχύ 90 ίππων με μέση κατανάλωση καυσίμου 4,2 λτ./100χλμ. και εκπομπές ρύπων από 111 gr/km. 
Ευέλικτο εντός της πόλης χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του, το Toyota Yaris Van δεν επιβάλλει σημαντικούς περιορισμούς στον ιδιοκτήτη του ως προς τα φορτία που μπορεί να υποστηρίξει καθώς, ο ωφέλιμος χώρος φόρτωσης έχει όγκο 1,1 κ.μ. και μπορεί να μεταφέρει προϊόντα με βάρος έως και 410 κιλών. 
Παράλληλα, το μεγάλο άνοιγμα της πίσω θύρας, καθιστά την πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης του Yaris Van μια εξαιρετικά εύκολη υπόθεση.