Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

40 χρόνια επιτυχίας AVIN

2.498 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2017)

Σταθερή αξία στην αγορά των πετρελαιοειδών η εταιρεία AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Διαγράφοντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, σήμερα απασχολεί πάνω από 170 εργαζομένους, ενώ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, αριθμώντας περισσότερα από 480 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι μέλος του Ομίλου της Motor Oil Hellas ενός από τους πιο δυναμικούς ομίλους στο χώρο της διύλισης και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου.
 
Ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών!
Κύριο μέλημα των ιθυνόντων της εταιρείας είναι να εφαρμόζονται πιστά οι αξίες και οι στόχοι της AVIN, αλλά και παράλληλα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, μέσα από μια στρατηγική που επικεντρώνεται στην άριστη επιχειρησιακή λειτουργία των πρατηρίων, τη διατήρηση της ισχυρής θέσης στην αγορά B2B και την αξιοποίηση ευκαιριών για επιπλέον κερδοφόρες δραστηριότητες. Όπως οι εξαγωγές, με την AVINOIL να δραστηριοποιείται σε γειτονικές βαλκανικές χώρες, σε χώρες της Μεσογείου και άλλους προορισμούς, κυρίως με προϊόντα που παράγονται από το τεχνολογικά προηγμένο διυλιστήριο της Motor Oil Hellas. Τα κυριότερα προϊόντα που εξάγονται σήμερα είναι υγρέρια, βενζίνες, πετρέλαια, αεροπορικά καύσιμα, μαζούτ, άσφαλτος, βασικά ορυκτέλαια και τελικά λιπαντικά.
 
40 χρόνια επιτυχίας!
Η εταιρεία AVINOIL αυτή τη χρονιά γιορτάζει 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των πετρελαιοειδών, με τους ανθρώπους της να δηλώνουν ότι κύριο μέλημα τους είναι η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας, ώστε να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στο πελατειακό της κοινό, το οποίο την ακολουθεί αδιαλείπτως από το 1977, όπου και ξεκίνησε αυτό το επιτυχημένο ταξίδι!
 
Ποια είναι τα προϊόντα της AVINOIL;
  • Καύσιμα: Όλα τα καύσιμα της AVINOIL είναι ενισχυμένα με ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα:
  • Αμόλυβδη BEST95
  • Diesel BEST
  • Και τα Premium
  • Diesel BEST ACTION
  • ΝΕΑ Αμόλυβδη ACTION 100
  • Λιπαντικά: AVIN σειρά POWER & FORCE, και τα παγκοσμίου φήμης κορυφαία λιπαντικά VALVOLINE.
Με όφελος για τον καταναλωτή
Η AVINOIL διατηρεί συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, έτσι ώστε οι πελάτες της AVINOIL να έχουν επιπρόσθετο όφελος. Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας αγορές από τα πρατήρια της AVINOIL με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς (πιστωτικές, χρεωστικές προληρωμένες), κερδίζετε επιστροφή χρημάτων  3% της αξίας των αγορών τους. Βέβαια κατά καιρούς η εταιρεία προβαίνει σε extra προωθητικές ενέργειες, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών της, διατηρώντας συνεργασία με κορυφαία brands όπως IKEA, NESPRESSO, PLAISIO, MATCHBOX  κ.λ.π.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.