Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η φετινή MEAT DAYS 2016 αναμένεται να διοργανωθεί για ακόμη μια φορά στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo στα Σπάτα.

5η Έκθεση MEAT DAYS 2016

2.055 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2016)

Στο αποκορύφωμα τους βρίσκονται οι προετοιμασίες για το σημαντικότερο ραντεβού του κλάδου κρέατος, τη MEAT DAYS 2016, που θα διοργανωθεί για 5η φορά στο τριήμερο από 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου.

Η ΜΕΑΤ DAYS 2016 διοργανώνεται από την εταιρεία o.mind creatives και από την ομάδα του περιοδικού MEAT PLACE ενώ θα διοργανωθεί από 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου στο χώρο του εκθεσιακού χώρου Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Σε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της ΜΕΑΤ DAYS αξίζει να αναφέρουμε πως διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2012 και έχει καταφέρει μέσα σε μόλις μια 5ετία να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως η σημαντικότερη και μεγαλύτερή έκθεση που είναι αμιγώς αφιερωμένη στον κλάδο του κρέατος, των προϊόντων του και των εξοπλισμών κρεοπωλείων και επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Στην φετινή MEAT DAYS 2016 αναμένεται να παρουσιαστεί ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται σε μια μεγάλη γκάμα επαγγελματιών: κρεοπώλες, εμπόρους και αντιπροσώπους κρέατος, εκτροφείς, σφαγεία, αλλαντοποιίες, βιομηχανίες κρέατος, παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αλλά και τους πελάτες τους όπως π.χ. super-markets, εστιατόρια, αλυσίδες fast-food, ψητοπωλεία κ.ο.κ.

Παράλληλα με την φετινή MEAT DAYS 2016 αναμένεται να διεξαχθούν δύο ακόμη κλαδικές επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν τα τρόφιμα:

4η DAIRY EXPO, που αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία στη χώρα μας.

-Στο Hall 3 θα διεξαχθεί η έκθεση Super Market – Mini Market & Περίπτερο, η οποία αποτελεί την έκθεση για το retail και την μικρή λιανική.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα www.meatdays.gr.