Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ειδικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας αναμένεται να ισχύσουν στον οδικό άξονα Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας έως την 16η Ιανουαρίου του 2017.

Aξονας Τρίπολης Καλαμάτας

2.782 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2016)

Με απόφαση της διεύθυνσης Αστυνομίας αναμένεται να ισχύσουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως την 16η Ιανουαρίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως – Καλαμάτας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αφορούν στη διακοπή της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις της οδού που ενώνει την Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Σπάρτης με τον οικισμό Καλλιθέα, λόγω εργασιών κατασκευής της άνω διάβασης. Σε αυτήν την περίπτωση, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο.

Παράλληλα, θα υπάρχουν διακοπές της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις στο 1,5ο χλμ. της δημοτικής Οδού Καλαμάτας – Λεΐκων, στο ύψος κατασκευής του ισόπεδου κόμβου Λεΐκων, λόγω της κατασκευής της άνω διάβασης στην οδό που οδηγεί από τα Λέικα προς την Καλαμάτα και αντίστροφα.

Αντίστοιχη θα είναι και η περίπτωση στο τμήμα (και από τις δύο κατευθύνσεις) στη δημοτική οδό από την Καλαμάτα προς το Τ.Δ. Αγίας ¶ννας, λόγω εργασιών κατασκευής της σήραγγας «cut & cover». Σε αμφότερες της περιπτώσεις, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.