Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Έκτακτο Πανελλαδικό Συμβούλιο με στόχο την χάραξη κοινής πολιτικής κατά των νέων διατάξεων που προωθούνται για τον κλάδο των οδικών μεταφορών διοργανώνεται σήμερα (16/5/2017) στα γραφεία του ΠΣΧΕΜ.

Αναβρασμός στον κλάδο των ΦΔΧ

2.484 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2017)

Σε έκτακτο πανελλαδικό συμβούλιο συνέρχονται οι ομοσπονδίες του κλάδου των οδικών μεταφορέων, εκφράζοντας τις έντονες αντιδράσεις τους στην περαιτέρω απελευθέρωση της αγοράς λόγω του νέου νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

Συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε και χτες, στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που προωθούνται στην Βουλή προς ψήφιση προκειμένου να οριστικοποιηθεί η νέα συμφωνία της χώρας με τους δανειστές, περιλαμβάνονται και αρκετές διατάξεις (στο άρθρο 104) που ουσιαστικά προωθούν την περαιτέρω απελευθέρωση του κλάδου των ΦΔΧ.
Με βάση τις σχετικές διατάξεις, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Π.Σ.Χ.Ε.Μ. καλεί όλες τις ομοσπονδίες του κλάδου των οδικών εμπορευματικών μεταφορών (Ομοσπονδία Βορείου Ελλάδος, ΠΟΕΜΙΦΑ, Ομοσπονδία Ν.531/70, Ομοσπονδία Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδος & Δυτικής Μακεδονίας, ΟΦΑΕ, Ομοσπονδία Δυτικής Ελλάδος – Κεντρικής Στερεάς και Πελοποννήσου, ΠΟΣΕΙΕΦΑ Νομαρχιακά «Η Ένωση»), σε Έκτακτο Πανελλαδικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16/5/2017 (18:00) στα γραφεία του Π.Σ.Χ.Ε.Μ. με μοναδικό θέμα την αντίδραση του κλάδου στη διάταξη νόμου που προωθεί η Κυβέρνηση με ένα άρθρο και τροποποιεί τον νόμο 3887/10, καθώς και άλλους νόμους και διατάξεις που έβαζαν φραγμό στην αυθαιρεσία και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.
Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…