Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mazda ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η παραγωγή της, ανανεωμένης για το 2015, έκδοσης του BT-50.

Οι αλλαγές είναι περισσότερο αισθητικής και μάλιστα περιορισμένες σε ότι αφορά στο εξωτερικό του αμαξώματος του ιαπωνικού μοντέλου…

… ενώ στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών έχει βελτιωθεί η ποιότητα των υλικών και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

Τέλος, η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει επιλογές 2,2 και 3,2λτ. με ισχύ 160 ή 200 ίππων και μέγιστη ροπή 385 ή 470 Nm.

Ανανέωση στα σημεία για το Mazda BT-50

9.684 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2015)

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας, ξεκίνησε πρόσφατα η παραγωγή της ανανεωμένης έκδοσης του Mazda BT-50 που αρχικά θα λανσαριστεί στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία.

Πιο συγκεκριμένα, η Mazda αναφέρει πως οι διαφοροποιήσεις της ανανεωμένης έκδοσης του δυναμικού Pick-Up εστιάζονται κυρίως σε διάφορες αισθητικές «πινελιές στο εξωτερικό τμήμα του οχήματος ενώ, στον εσωτερικό διάκοσμο έχουν γίνει οι απαραίτητες προσπάθειες για να βελτιωθεί σημαντικά το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, καθώς και η ποιότητα των υλικών.

Πληροφοριακά αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η γκάμα των μηχανικών συνόλων του ιαπωνικού Pick-Up θα περιλαμβάνει έναν 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,2λτ. που αποδίδει ισχύ 160 ίππων και μέγιστη ροπή 385Nm και έναν πετρελαιοκινητήρα 3,2λτ. με ισχύ 200 ίππων και ροπή 470Nm, τον οποίο «δανείζεται» από το νέο Ford Ranger, στο οποίο και βασίζεται ο εκπρόσωπος της Mazda.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφέρουν πως το ανανεωμένο για το 2015, Mazda BT-50 θα είναι αρχικά διαθέσιμο στις αγορές της Ταϊλάνδης και της Αυστραλίας πριν η εμπορική του πορεία επεκταθεί και σε άλλες αγορές.