Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία FC Automobili δημιούργησε ένα εξαιρετικό κιτ για την αισθητική μετατροπή του νέου Citroen Jumper στο εμβληματικό «Type H» που συμπληρώνει φέτος 70 έτη ιστορίας.

«Ανάποδο» facelift για το Jumper

8.822 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2017)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την πρώτη παρουσίαση του προγόνου του Citroen Jumper, του θρυλικού «Type H», η εταιρεία FC Automobili προσφέρει τη δυνατότητα… παλαίωσης του νέου γαλλικού Van! Δείτε το βίντεο…

Το Citroen Type H ήταν ένα από τα πρώτα ελαφρά επαγγελματικά πόλης που κατάφερε να ικανοποιήσει πλήρως μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων ενώ, αποτέλεσε και αιχμή του δόρατος για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων της γαλλικής εταιρείας επί σειρά ετών, με αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία.
Η πρώτη παρουσίαση του έγινε το 1947 ενώ το λανσάρισμα του ακολούθησε ένα έτος αργότερα (1948) γεγονός που συνεπάγεται πως φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του εν λόγω θρυλικού μοντέλου.
Με αφορμή λοιπόν τα 70α γενέθλια του εμβληματικού μοντέλου της Citroen, η εταιρεία FC Automobili και πιο συγκεκριμένα ο Fabrizio Caselani σε συνεργασία με τον σχεδιαστή David Obendorfer, δημιούργησαν ένα ειδικό κιτ που είναι σε θέση να αναβιώσει το «Type H», με βάση έναν… απευθείας απόγονο του, τη νέα γενιά του Citroen Jumper.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο, η FC Automobili αναμένεται να κατασκευάσει μόλις 70 διασκευές του νέου Citroen Jumper ωστόσο, δεδομένης της εξαιρετικής ποικιλίας εκδόσεων τόσο του σύγχρονου όσο και του… αλλοτινού ελαφρού επαγγελματικού της Citroen, έχουν προβλεφθεί ειδικές επεμβάσεις στη σχεδίαση του μοντέλου προκειμένου αυτές να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αμαξώματα Van, επιβατικά Combi, C+C (καμπίνα – σασί) κ.ο.κ.
Τα αποτελέσματα της εν λόγω προσπάθειας είναι αναμφίβολα εντυπωσιακά, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες και το βίντεο που σας παρουσιάζουμε…