Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Ford παρουσίασε τις νέες εκδόσεις του Ford Transit Custom με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων «SelectShift».

Χάρη στο ειδικό μετατροπέα ροπής, το νέο αυτό -6τάχυτο- κιβώτιο, είναι σε θέση να ανταποκριθεί με άνεση στις δυνατότητες των νέων πετρελαιοκινητήρων EcoBlue.

Αυτόματο κιβώτιο για το Transit Custom

2.136 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2017)

Πολλά και σημαντικά είναι οι εξελίξεις από το στρατόπεδο των επαγγελματικών οχημάτων της Ford που παρουσιάστηκαν επίσημα στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ

Μια από τις σημαντικότερες πρεμιέρες που η Ford πραγματοποίησε στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ είναι η παρουσίαση των νέων εκδόσεων του Transit Custom με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων «SelectiShift».
Όπως είχε ανακοινωθεί από το καλοκαίρι του 2016, κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης των κινητήρων EcoBlue για την γκάμα των Transit και Transit Custom, η Ford παρουσίασε το νέο αυτόματο κιβώτιο (6 σχέσεων) με την ονομασία «Selectshift» για το Transit Custom που θα συνδυάζεται με τις εκδόσεις 130 και 170 ίππων του πετρελαιοκινητήρα EcoBlue, με το σύστημα Auto-Start-Stop στον βασικό εξοπλισμό τους.
Σύμφωνα μάλιστα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, το νέο αυτόματο κιβώτιο φέρει έναν τροποποιημένο μετατροπέα ροπής που αναβαθμίζει τη λειτουργία του προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστεί ροπή άνω των 415 Nm.
Πέραν των νέων εκδόσεων του Transit Custom με το κιβώτιο Selectshift, η Ford παρουσίασε και τις νέες –δυναμικές- εκδόσεις «Sport Van» τόσο για το Transit Custom (ισχύς 170 ίππων), όσο και για το Transit Courier.
Το πρωτοεμφανιζόμενο Ford Transit Courier Sport Van θα εφοδιάζεται με τον βενζινοκινητήρα EcoBoost του 1,0λτ. με ισχύ 100 ίππων ή τον πετρελαιοκινητήρα TDCi των 1,5λτ. με ισχύ 95 ίππων.
Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την αναφορά στη 4η γενιά του συστήματος 4κίνησης για το Ford Transit που εταιρεία βελτίωσε προκειμένου να είναι σε θέση να συνεργαστεί απόλυτα με τους νέους «EcoBlue» κινητήρες στη γκάμα του εκπροσώπου της.