Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το δίκτυο πρατηρίων υγρών καυσίμων της Revoil ξεπέρασε τα 540 σημεία στην ευρύτερη ελληνική επικράτεια.

Διευρύνεται το δίκτυο της Revoil

2.447 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2017)

Κατά το τελευταίο 4μηνο του 2016, 15 νέα πρατήρια εντάχθηκαν στο δίκτυο της εταιρείας εμπορίας πετρελαιοειδών «Revoil» με το συνολικό αριθμό τους να υπερβαίνει πλέον τα 540 σε όλη την Ελλάδα.

Συνεχίζοντας τη σταθερή αναπτυξιακή της πορεία σε πανελλαδικό επίπεδο, η εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών Revoil ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια του τελευταίου 4μήνου του 2016, ενέταξε 15 νέα πρατήρια υγρών καυσίμων στο δίκτυο της, που πλέον απαριθμεί συνολικά 540+ πρατήρια σε όλη τη χώρα. Την ίδια στιγμή, το μερίδιο αγοράς της αυξήθηκε στο 10,16% με βάση τα στοιχεία του Νοεμβρίου του 2016.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών της, κατά τη διάρκεια του τελευταίου διμήνου του 2016, η Revoil ολοκλήρωσε μια σειρά εκπαιδευτικών ημερίδων για τους συνεργάτες πρατηριούχους του δικτύου της στις πόλεις Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Σπάρτη, Χίο, Χαλκίδα και Αθήνα.
Στα εν λόγω σεμινάρια παρουσιάστηκαν προτάσεις για τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την αύξηση του τζίρου των πρατηρίων της εταιρείας, μέσα από την παροχή πλήρους γκάμας σύγχρονων υπηρεσιών (πλύσιμο, λίπανση, εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής κ.ο.κ.) καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.
Πέραν όπως των κορυφαίων υπηρεσιών, η Revoil προσφέρει τελευταίας γενιάς- καύσιμα όλων των τύπων, που διασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία στον κινητήρα, χαμηλότερο κόστος συντήρησης, βελτιωμένη απόδοση και φυσικά, περισσότερα χιλιόμετρα.
Παράλληλα, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η Revoil πραγματοποιεί συνεχείς αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε όλα τα πρατήρια της, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και της ποσότητας των καυσίμων που προσφέρει, πάντοτε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Την πλήρη λίστα όλων των πρατηρίων υγρών καυσίμων της Revoil, μπορείτε να βρείτε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.revoil.gr.