Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέχρι την 31η Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια παράδοσης του τμήματος των Τεμπών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου.

Εγκαίνια για τα Τέμπη στις 31 Μαρτίου

5.738 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2017)

Στις 31 Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του οδικού τμήματος του ΠΑΘΕ στην Κοιλάδα των Τεμπών με συνολικό μήκος 24 χλμ.

Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, τα επίσημα εγκαίνια για το νέο οδικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ στην περιοχή των Τεμπών, θα πραγματοποιηθούν στις 31 Μαρτίου 2017.
Με το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών κατασκευής του –ιδιαίτερα απαιτητικού- σημείου να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, τα έργα επικεντρώνονται πλέον στην ασφαλτόστρωση, τις διαγραμμίσεις και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις των πολλαπλών σηράγγων που έχουν προβλεφθεί στη διαδρομή.
Συγκεκριμένα, στο εν λόγω οδικό τμήμα με συνολικό μήκος 24 χλμ., περιλαμβάνονται τρεις «δίδυμες» σήραγγες με συνολικό μήκος 22 χλμ., προκειμένου να καταστεί σημαντικά πιο γρήγορη και ασφαλής η διαδρομή των οχημάτων εντός της κοιλάδας.
Την ίδια στιγμή, μεγάλα οδικά τμήματα αναμένεται να παραδοθούν και στους οδικούς άξονες Κορίνθου – Πατρών και Αντιρρίου – Ιωαννίνων (Ιόνια Οδός).
Σε αμφότερους τους κλειστούς αυτούς αυτοκινητόδρομους, οι εργασίες βρίσκονται στο 90% της ολοκλήρωσης τους και μέχρι το Πάσχα θα έχει παραδοθεί μεταξύ άλλων το τμήμα που παρακάμπτει το δύσκολο κομμάτι του Μενιδίου, παρόλο που ο κόμβος του Ρίου δεν θα είναι έτοιμος πριν το προσεχές φθινόπωρο.