Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Workhorse έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου ηλεκτροκίνητου Pick-Up της με την ονομασία «W-15».

Η παραγωγή του μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2018 ενώ εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 460 ίππων.

Κατά τη γνώμη μας, το νέο ηλεκτροκίνητο Pick-Up της Workhorse δεν διεκδικεί «δάφνες» σε ότι αφορά στη σχεδίαση του, και αυτό είναι ακόμη πιο έκδηλο…

… στο εσωτερικό του διπλοκάμπινου αμαξώματος του.

Ένα αλλιώτικο Pick-Up

3.507 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2017)

Η εταιρεία Workhorse παρουσίασε τελικά και επίσημα το νέο εκπρόσωπο της στην κατηγορία των Pick-Up, ένα μοντέλο με την ονομασία «W-15» που φέρει υβριδικό σύστημα κινητήρων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε παρουσιάσει και στο παρελθόν, η εταιρεία Workhorse είχε προαναγγείλει το λανσάρισμα ενός νέου ηλεκτροκίνητου Pick-Up μέσα στο 2018 και πριν από λίγες ημέρες, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες και στοιχεία του εγχειρήματος της.
Η εταιρεία επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως ο εκπρόσωπος της στην κατηγορία των Pick-Up θα λανσαριστεί επίσημα μέσα στο 2018 (όταν και θα ξεκινήσει η παραγωγή του), και με βάση τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά που δόθηκαν στην δημοσιότητα, το εν λόγω μοντέλο θα εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύστημα ηλεκτροκινητήρα – βενζινοκινητήρα.
Στα βασικότερα γνωρίσματα του αξίζει να σημειώσουμε την δυνατότητα κάλυψης έως και 130 χλμ. σε πλήρως ηλεκτροκίνητη λειτουργία ενώ την ίδια στιγμή, για την επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα, απαιτούνται μόλις 5,5 δλ.
Ο ηλεκτροκινητήρας του W-15 Pick-Up αποδίδει ισχύ 460 ίππων ενώ στις περιπτώσεις που απαιτείται η δυνατότητα κάλυψης ενός μεγαλύτερου σε διάρκεια και απόσταση δρομολογίου, ενεργοποιείται ένας βενζινοκινητήρας.
Όπως είναι φυσικό, το εν λόγω μοντέλο φέρει σύστημα τετρακίνησης ενώ προκειμένου να διατηρείται το βάρος του σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων σε διάφορους τομείς του αμαξώματος του.
Τέλος, το εν λόγω Pick-Up εφοδιάζεται με ένα ειδικό σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με ισχύ 7,2 kW, που επιτρέπει την σύνδεση διαφόρων εργαλείων απευθείας με τις μπαταρίες του, όταν αυτό βρίσκεται σε στάση.