Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ένα εκατομμύριο ξεπέρασαν οι φίλοι της Iveco στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο facebook.

Ένα εκατομμύριο «φίλοι» για την Iveco

1.945 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2017)

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο είναι πλέον οι «φίλοι» της Iveco στο facebook με την εταιρεία να «ανεβάζει» μια χαρακτηριστική ανάρτηση στη σελίδα της για να γιορτάσει το εν λόγω επίτευγμα.

Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τα όσα η Iveco έχει να προσφέρει μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook, ολοένα και πληθαίνουν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών χάρη μεταξύ άλλων και την ποικιλία και το ενδιαφέρον των αναρτήσεων της εταιρείας. Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως η Iveco διαχειρίζεται συνολικά 30 διαφορετικούς λογαριασμούς στο facebook δεδομένου ότι κάθε αγορά είναι σε θέση να προσφέρει τα δικά της νέα και πληροφορίες στους φίλους της σε εθνικό επίπεδο.
Ο πρώτος λογαριασμός της Iveco στο facebook ήταν από την αγορά της Ιταλίας για να ακολουθήσουν αμέσως μετά οι αντίστοιχοι από τις διάφορες –μεγάλες- αγορές της ΕΕ. Κατά τη διάρκεια του 2016, σημειώθηκαν δύο ακόμη νέες είσοδοι, από τη Ρωσία και την Τουρκία ενώ, ο λογαριασμός με τους περισσότερους «φίλους» προέρχεται από την Βραζιλία.