Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ιδιαιτέρα επιτυχημένη ήταν η πορεία της Renault Pro+ στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών κατά τη διάρκεια του 1ο 6μηνου του 2016.

Εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων

2.122 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2016)

Πέραν του ότι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, διατήρησε την 1η θέση στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών για 18η συνεχή χρονιά (!), η Renault αύξησε τις πωλήσεις της κατά 850% στην ελληνική αγορά.

Μια εκ των… πατροπαράδοτων πρωταγωνιστών στην αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η Renault, κατάφερε να διατηρήσει την 1η θέση στις νέες ταξινομήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων για 18η συνεχή χρονιά ενώ, εξίσου δυναμική ήταν και η πορεία της στην ελληνική αγορά κατά το 1ο 6μηνο του 2016.

Η ελληνική αντιπροσωπεία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Renault, Teoren Motors B.N. Θεοχαράκης, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της παρουσίασης της μάρκας στη χώρα μας, ξεκίνησε μέσα στο 2015 τη διάθεση των επαγγελματικών μοντέλων με την επωνυμία «Renault Pro+».

Παρά το γεγονός ότι από τις αρχές του έτους, η ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών σημειώνει πτώση στις πωλήσεις της κατά 12% περίπου, η Renault κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 850%.

Πέραν των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σημαντικής σημασίας παράγοντας για την επίτευξη της συγκεκριμένης επίδοσης ήταν και το επίσημο Δίκτυο Διανομέων της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως, μέσα στο 2ο 6μηνο του τρέχοντος έτους (2016), η γκάμα Renault Pro+ εμπλουτίζεται με αρκετά σημαντικά νέα μοντέλα που αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω της θέση της, ενώ την ίδια στιγμή, συνεχίζεται το πρόγραμμα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και στο νευραλγικό κλάδο του After-Sales