Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια επετειακή έκδοση για το VW T6 παρουσιάστηκε στην Γενεύη με αφορμή τα 70 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του θρυλικού «Bulli».

Σε ότι αφορά στο επίπεδο εξοπλισμό, η εν λόγω έκδοση βασίζεται στο T6 Multivan Comfortline επιπλέον στοιχεία από τις εκδόσεις California.

Επετειακή έκδοση για το «Bulli»

3.378 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2017)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την πρώτη παρουσίαση του θρυλικού μοντέλου «Bulli», η Volskwagen παρουσίασε μια επετειακή έκδοση του T6 με χαρακτηριστική διχρωμία στο αμάξωμα.

Πριν από επτά δεκαετίες περίπου, ο Ολλανδός εισαγωγέας της VW, Ben Pon, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του στη γραμμή παραγωγής της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο Wolfsburg, είχε τη… φαεινή ιδέα να σχεδιάσει σε ένα κομμάτι χαρτί το σχήμα ενός οχήματος, που όμοιο του δεν είχε υπάρξει μέχρι τότε.
Το εν λόγω σχέδιο αποτέλεσε τη βάση για τη μετέπειτα δημιουργία του πρώτου T1 Transporter, ενός μοντέλου με εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θέλοντας λοιπόν να τιμήσει για ακόμη μια φορά την επέτειο των 70 ετών από την πρώτη παρουσίαση του εν λόγω εκπροσώπου της, η Volkswagen παρουσίασε στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2017, μια ειδική έκδοση της -6ης κατά σειρά- γενιάς του, με την ονομασία «70years of the Bulli». Πληροφοριακά, αξίζει να αναφέρουμε πως «Bulli» ήταν ένα από τα ονόματα που απέκτησε με το πέρασμα των δεκαετιών, η επιβατική έκδοση του μοντέλου.
Χωρίς να θέλουμε να επεκταθούμε σε… εξαντλητικές λεπτομέρειες, αξίζει να αναφέρουμε πως η εν λόγω επετειακή έκδοση του VW T6 βασίζεται στην επιβατική εκδοχή Multivan με το πακέτο εξοπλισμού «Comfortline» ενώ φέρει και πολλά ακόμη στοιχεία από τις –πληρέστερα εξοπλισμένες- επιβατικές εκδόσεις T6 California.
Πέραν της χαρακτηριστικής διχρωμίας άσπρου – χρυσού στο αμάξωμα, υπάρχουν πολλαπλές επενδύσεις από χρώμιο καθώς και ξύλο στο δάπεδο του χώρου για τους επιβάτες.
Διάφορες επιλογές θα υπάρχουν αναφορικά και με τις ζάντες σε διαστάσεις 17 ή 18 ιντσών.