Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κλειστή θα παραμείνει η Ολυμπία Οδός από Σελιανίτικα ως Ρίο μέχρι την 26η Ιανουαρίου, με την κυκλοφορία να εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Εργασίες στην Κορίνθου Πατρών

2.586 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Κλειστό ως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου θα παραμείνει το τμήμα Σελιανίτικα Αιγιαλείας – Κόμβος Ρίου της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών λόγω εργασιών με την κυκλοφορία να εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού», η απόφαση για την παράταση της διακοπής της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο τμήμα της ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών (από χ.θ. 182,7 έως χ.θ. 206,3), ελήφθη προκειμένου να αποκατασταθούν τα πρανή μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στη Ροδινή ενώ, αναμένεται να συνεχιστούν και οι κατασκευαστικές εργασίες που έχουν προγραμματιστεί για το σχετικό χρονικό διάστημα.
Όλα τα παραπάνω εξάλλου, θα έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα την πιο γρήγορη και ομαλή ολοκλήρωση της κατασκευής των σηράγγων στην περιοχή Παναγοπούλας, που αναμένεται να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα της περιοχής.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί δεν θα καταβάλλουν κόμιστρα διοδίων στους σταθμούς του Ρίου και του Ζευγολατιού