Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο Όμιλος Ηρακλής παρουσίασε μια νέα πρωτοβουλία υπέρ της βελτίωσης της οδικής ασφάλειας με την ονομασία «Καλός οδηγός».

Πρόκειται για ένα επιμορφωτικό –διαδικτυακό- πρόγραμμα επιμόρφωσης για επαγγελματίες οδηγούς βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.

Εσύ είσαι «καλός οδηγός»;

2.364 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2017)

Συνεχίζοντας τις μακροχρόνιες δράσεις του υπέρ της οδικής ασφάλειας και της εκπαίδευσης των επαγγελματιών οδηγών, ο Όμιλος Ηρακλή κοινοποίησε το νέο πρόγραμμα «Καλός Οδηγός». Ανακαλύψτε το!

Μέσω ενός νέου διαδραστικού προγράμματος εκπαίδευσης, ο Όμιλος Ηρακλής φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει περαιτέρω τους επαγγελματίες οδηγούς, προάγοντας με αυτόν τον τρόπο την οδική ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους.
Απασχολώντας περισσότερους από 600 οδηγούς φορτηγών ΦΔΧ που διανύουν σε ετήσια βάση περισσότερα από 15 εκατομμύρια χιλιόμετρα, ο Όμιλος Ηρακλής  είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ότι αφορά στον τομέα της οδικής ασφάλειας και με συνεχείς δράσεις, φροντίζει να εκπαιδεύει τους επαγγελματίες οδηγούς όλων των τύπων.
Το νέο πρόγραμμα «Καλός Οδηγός» είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας www.kalosodigos.gr και προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων, να ενημερωθούν για μια ευρεία γκάμα θεμάτων οδικής ασφάλειας, από τα πιο απλά και καθημερινά ως τα πιο εξειδικευμένα, που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα τους.
Σε πρώτη φάση, η νέα δράση του Ομίλου Ηρακλής, στην οποία συμμετέχει ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, είχε μεγάλη απήχηση καθώς, το 85% των οδηγών της εταιρείας παρακολούθησε τα προγράμματα σε εβδομαδιαία βάση.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την σχετική ιστοσελίδα του προγράμματος.