Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα νέο τύπο ελαστικού για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με την ονομασία «EfficientGrip Cargo» θα λανσάρει η Goodyear μέσα στο 2017.

Το νέο EfficientGrio Cargo προσφέρει αυξημένη διάρκεια ζωής έως και 10.000χλμ. καθώς και μειωμένη αντίσταση κύλισης κατά 18% σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Goodyear EfficientGrip Cargo

3.867 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2016)

Η Goodyear ανακοίνωσε επίσημα το λανσάρισμα ενός νέου ελαστικού με την ονομασία «EfficientGrip Cargo» για όλους τους τύπους ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Μια εκ των κορυφαίων εταιρειών στην κατασκευή ελαστικών για επαγγελματικά οχήματα, η Goodyear, ανακοίνωσε πως ο αντικαταστάτης του ελαστικού «Cargo Marathon», το «EfficientGrip Cargo» θα προσφέρει αυξημένη διάρκεια ζωής έως και 10.000 χλμ. στους πελάτες της.
Το εν λόγω ελαστικό αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές της ΕΕ, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (ΕΜΕΑ) διασφαλίζοντας μειωμένη μέση κατανάλωση καυσίμου και βελτιωμένη πρόσφυση, ιδιαίτερα σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Περισσότερα χιλιόμετρα με το ίδιο σετ ελαστικών
Προκειμένου να διασφαλίσει αυξημένη διάρκεια ζωής, το νέο ελαστικό EfficientGrip Cargo έχει να επιδείξει ένα νέο μείγμα πυριτίου που αυξάνει την αντοχή του στην φθορά αλλά και το «κράτημα» του σε βρεγμένο οδόστρωμα. Παράλληλα, η νέα χάραξη του πέλματος του, διασφαλίζει την καλύτερη επαφή του με τον δρόμο με αποτέλεσμα, ένας επαγγελματίας οδηγός να μπορεί να διανύσει έως και 10.000 χλμ. περισσότερο με το ίδιο σετ ελαστικών.
Παράλληλα όμως, το ελαστικό παράγει λιγότερη θερμότητα κατά την κύλιση του σε σχέση με τον προκάτοχο του με αποτέλεσμα την μείωση της αντίστασης κύλισης κατά 18%.
Το νέο ελαστικό της Goodyear είναι ήδη απόλυτα συμβατό με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν στην ΕΕ από τον Νοέμβριο του 2018 αναφορικά με την σήμανση (ετικέτα) στους τομείς ηχορύπανσης, αντίστασης κύλισης και πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα ενώ, θα είναι διαθέσιμο σε 28 διαστάσεις από τον Μάιο του 2017.