Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέες υπηρεσίες για επαγγελματίες και ιδιώτες στον κλάδο της Ενοικίασης και Μακροχρόνιας Μίσθωσης Ελαφρών Επαγγελματικών παρουσίασε πρόσφατα η Autohellas Hertz.

Η Autohellas Hertz πρωτοπορεί

2.682 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2016)

Πολλαπλές και ιδιαίτερα συμφέρουσες υπηρεσίες παρουσίασε πρόσφατα η Autohellas Hertz στους τομείς της Ενοικίασης αλλά και της Μακροχρόνιας Μίσθωσης Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, αξίζει να αναφερθούμε στην υπηρεσία «Rent a Van» που διασφαλίζει την ενοικίαση ελαφρών επαγγελματικών Ι.Χ. με μεικτό βάρος έως 3,5t. σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση του οχήματος τους λόγω βλάβης. Η εν λόγω υπηρεσία απευθύνεται φυσικά και σε ιδιώτες που επιθυμούν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.
Το κόστος της εν λόγω υπηρεσίας ξεκινά από τα 27 ευρώ ανά μέρα για 3ήμερη ενοικίαση ενώ, αξίζει να σημειώσουμε πως δεν απαιτείται η ύπαρξη επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης από τους ενδιαφερόμενους.
Παράλληλα, αξίζει να αναφερθούμε και στην υπηρεσία «AdVANtage» η οποία, παρέχει το πλεονέκτημα σε εταιρείες να οργανώσουν ακόμη καλύτερα το μεταφορικό έργο τους, ενώ την ίδια στιγμή τις απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς, περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή των οχημάτων, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών, πυρός – κλοπής καθώς και 24ωρη Οδική Βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz, κ. Δημήτριος Μαγγιώρος, τόνισε σχετικά πως: «… ο στόλος οχημάτων μας απαρτίζεται ήδη με περισσότερα από 1.500 οχήματα, τα οποία είναι σε θέση να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες ενώ διατηρούμε εδραιωμένες συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρείες από όλους τους κλάδους.
Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, θα προχωρήσουμε την προσεχή 3ετία (2017 – 2020) σε επενδύσεις ύψους 10 εκ. ευρώ στον τομέα των ελαφρών φορτηγών, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής μας παρουσίας, στον χώρο των επαγγελματικών οχημάτων.
Παράλληλα, επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με το λανσάρισμα της υπηρεσίας adVANtage Pro η οποία απευθύνεται αποκλειστικά τους ελεύθερους επαγγελματίες, με κύρια πλεονεκτήματα τη χρηματοδοτική δυνατότητα που προσφέρει η Autohellas αλλά και τα ευέλικτα προγράμματα υπηρεσιών που προσαρμόζονται ανά περίπτωση, σύμφωνα με τις ανάγκες των επαγγελματιών πελατών μας».