Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα της Daimler Buses στη φετινή FIAA της Μαδρίτης είναι το αυτόνομα κινούμενο πρωτότυπο Mercedes-Benz Future Bus.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η νέα γενιά του Mercedes-Benz Citaro με κινητήρα φυσικού αερίου (NGT) ενώ…

… από την πλευρά της η Setra παρουσιάζει πολλαπλά μοντέλα μεταξύ των οποίων η νέα γενιά της επιβλητικής TopClass.

H Daimler Buses στην Έκθεση FIAA

2.569 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2017)

Η Daimler Buses συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στην Διεθνή Έκθεση FIAA της Μαδρίτης (23 – 26 Μαΐου), παρουσιάζοντας μια πληρέστατη γκάμα νέων εκπροσώπων καθώς και πολλαπλές υπηρεσίες για τους πελάτες της.

H Διεθνής Έκθεση FIAA της Μαδρίτης που διοργανώνεται για ακόμη μια φορά από 23 – 26 Μαΐου, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κλάδου των αστικών και τουριστικών λεωφορείων καθώς οι σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή λεωφορείων όλων των τύπων, δίνουν το παρόν σε αυτήν.
Μεταξύ αυτών και η Daimler Buses η οποία, στο 1.426 τ.μ. περίπτερο της, έχει να επιδείξει πολλαπλά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα οχήματα καθώς και πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών μέσω των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου Daimler AG, όπως η OMNIplus αναφορικά με τις υπηρεσίες after-sales, το BusStore για τα μεταχειρισμένα οχήματα, το Fleetboard για τις λύσεις αναφορικά με τη διαχείριση στόλου οχημάτων κ.ο.κ.
Σε ότι αφορά στα μοντέλα λεωφορείων που η Daimler Buses θα παρουσιάσει στην φετινή FIAA, αξίζει να αναφέρουμε το εντυπωσιακό πρωτότυπο αστικό λεωφορείο «Future Bus» που ενσωματώνει την λειτουργία CityPilot, η οποία του επιτρέπει να κινηθεί αυτόνομα. Πληροφοριακά, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Daimler Buses έχει ήδη παρουσιάσει τα οφέλη της χρήσης του εν λόγω, αυτόνομα κινούμενου αστικού λεωφορείου, σε πραγματικές συνθήκες χρήσης στο ¶μστερνταμ μέσα στο 2016.
Πέραν του πρωτότυπου Mercedes-Benz Future Bus, το παρόν αναμένεται να δώσει και το αστικό Citaro στην νέα έκδοση του με κινητήρα CNG που μεταξύ άλλων επιδεικνύει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 20% σε σχέση με τον προκάτοχο της.
Παράλληλα, η Mercedes-Benz Buses θα παρουσιάσει το πλαίσιο λεωφορείου OC 500 RF 2453 με τρεις άξονες και υψηλό δάπεδο που συνεργάζεται με τον κινητήρα OM 470 με ισχύ 455 ίππων.
Από την πλευρά της, η Setra αναμένεται να παρουσιάσει πολλαπλές εκδόσεις της κορυφαίας σειράς τουριστικών λεωφορείων της «TopClass» αλλά και οχήματα της νέας γενιάς «ComfortClass» ενώ από τη γκάμα των εκδόσεων της σειράς «MultiClass» το παρόν θα δώσει το νέο S 418 LE business.