Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Έχοντας να επιδείξει σημαντικές εξελίξεις στον κλάδο των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων, η MAN Truck & Bus ανακοίνωσε πως…

… θα συμμετάσχει στην πρωτοβουλία «CharIN» με στόχο τη δημιουργία ενός ενιαίου προτύπου φόρτισης τους στο προσεχές μέλλον.

Η ΜΑΝ συμμετέχει πλέον στο «CharIN»

2.313 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2017)

Με επίσημη ανακοίνωση της, η MAN Truck & Bus αναφέρει πως πλέον θα συμμετάσχει και αυτή στην πρωτοβουλία «CharIN» που αφορά στην δημιουργία ενός κοινού προτύπου για την φόρτιση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η πρωτοβουλία «CharIN» (Charging Interface Initiative) έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός κοινού προτύπου για τη φόρτιση των μελλοντικών –πλήρως ηλεκτροκίνητων οχημάτων- με την ονομασία «CCS» (Combined Charging System).
Αριθμώντας ήδη περισσότερα από 60 μέλη που καλύπτουν ουσιαστικά όλο το φάσμα της αυτοκίνησης, το πρόγραμμα «CharIN» πρόσφατα ανακοίνωσε πως υποδέχεται στις τάξεις του μια ακόμη εταιρεία κατασκευής ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, τη MAN Truck & Bus.
Έχοντας να επιδείξει σημαντικές εξελίξεις στον κλάδο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων τόσο στα φορτηγά όσο και στα λεωφορεία, μέσω του κλάδου «eMobility», η MAN Truck & Bus ευελπιστεί να συμβάλλει από την πλευρά της στην εξέλιξη ενός κοινού προτύπου αναφορικά με τους σταθμούς και τη διαδικασία φόρτισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων του μέλλοντος, με στόχο την διασφάλιση της αποδοτικότητας, της ευκολίας, της ασφάλειας αλλά και της μείωσης του κόστους χρήσης των εν λόγω οχημάτων.