Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με σχεδόν τετράγωνο σχήμα, ο χώρος φόρτωσης του γαλλικού mini-vanette έχει ωφέλιμο όγκο 896 λτ. και μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 506 κιλών.

Με σχεδόν τετράγωνο σχήμα, ο χώρος φόρτωσης του γαλλικού mini-vanette έχει ωφέλιμο όγκο 896 λτ. και μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 506 κιλών.

Προσβάσιμος και από τις πλευρικές θύρες, ο χώρος φόρτωσης εφοδιάζεται με μια ειδική επένδυση με αναδιπλούμενο κάλυμμα

Ακούραστης… συνεργάτης παντού και πάντα

Mε το μήκος του αμαξώματος να μην υπερβαίνει τα 4,1μ., το Renault Clio Business προσφέρει μια ευρύχωρη καρότσα με πολλαπλές ιδιαιτερότητες – πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.
Με μήκος 1.180 χλστ., πλάτος 1.060 χλστ. (950 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος 880 χλστ., ο σχεδόν τετραγωνισμένος χώρος φόρτωσης του Clio Business είναι προσβάσιμος τόσο από τη φαρδιά πίσω θύρα (πλάτος 1.038 χλστ. και ύψος 550 χλστ.), όσο και από τις πλευρικές του 5θυρου αμαξώματος, γεγονός που ευνοεί την εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση αντικειμένων.
Πέραν όμως αυτού, εφοδιάζεται με ειδική προστατευτική επένδυση από πλαστικό καθώς και ένα έξυπνο κάλυμμα (που αποσπάται και αναδιπλώνεται) που είναι σε θέση να διατηρήσει μακριά τα… αδιάκριτα βλέμματα από το μεταφερόμενο φορτίο.
Όπως είναι φυσικό, οι πολλαπλές γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν άπλετο φυσικό φωτισμό στην καρότσα (μπορούν φυσικά να επιλεγούν και λύσεις όπως οι φιμέ μεμβράνες) ενώ το ειδικό διαχωριστικό της καμπίνας των επιβατών από τον χώρο φόρτωσης διαθέτει μεταλλικό πλέγμα από τη μέση και πάνω, γεγονός που ευνοεί την άμεση επόπτευση του φορτίου.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης στο γαλλικό mini-vanette ορίζεται στα 896 λτ. ενώ, με το μεικτό βάρος του οχήματος να ανέρχεται στα 1.695 κιλά, το ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει ορίζεται στα 506 κιλά.
 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renault - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ