Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στα άμεσα πλάνα της Uber συγκαταλέγεται πλέον και η παρουσίαση νέων ηλεκτρικών –ιπτάμενων- Taxi, που θα λανσαριστούν σε πρώτη φάση στο Ντουμπάι.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ TAXI!

2.258 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2017)

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της, η Uber σχεδιάζει τη δημιουργία μιας νέας υπηρεσίες Taxi που θα κάνει χρήση ηλεκτρικών ιπτάμενων οχημάτων με σύστημα κάθετης προσγείωσης – απογείωσης.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Uber, η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει μια νέα υπηρεσία μεταφοράς επιβατών, αυτήν τη φορά από… αέρος.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με μεγάλες εταιρείες του κλάδου προκειμένου να καταφέρει να παρουσιάσει μια νέα γενιά ηλεκτρικών –ιπτάμενων- οχημάτων τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα κάθετης απογείωσης – προσγείωσης, και θα λειτουργήσουν ως μια εναλλακτική επιλογή για τον κλάδο των Taxi.
Σε πρώτη φάση, η Uber ευελπιστεί να προσφέρει τη νέα αυτή υπηρεσία στo Ντάλας και το Ντουμπάι μέχρι το 2020 ενώ με βάση τους αρχικούς της υπολογισμούς, το κόστος για κάθε επιβάτη δεν θα είναι «απαγορευτικό» καθώς θα κυμαίνεται στο 1 ευρώ ανά χιλιόμετρο ανά επιβάτη….