Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Edit είναι ένα πρωτότυπο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο, αυτόνομο όχημα που έχει εξελιχθεί από την εταιρεία OSVehicle.

Σε σχέση με πολλά άλλα πρωτότυπα που έχουν παρουσιαστεί, το Edit επιτρέπει την εύκολη τροποποίηση του καθώς…

… αποτελείται ουσιαστικά από πέντε τμήματα που μπορούν να μεταβληθούν άρδην προκειμένου να μεταβάλλουν τον χαρακτήρα του, αναλόγως της χρήσης.

Ηλεκτρικά οχήματα αλά καρτ!

3.366 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2017)

Το πρωτότυπο αυτόνομο ηλεκτρικό όχημα «Edit» της εταιρείας OSVehicle, είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που στόχο έχει να προσφέρει οχήματα απόλυτα συμβατά με μια ευρεία γκάμα χρήσεων…

Το πρωτότυπο όχημα «Edit» είναι ένα αυτόνομα κινούμενο, πλήρως ηλεκτροκίνητο, όχημα που σχεδιάστηκε από την εταιρεία OSVehicle στις ΗΠΑ (Silicon Valley) και κατασκευάστηκε στην Ιταλία από την εταιρεία Camal.
Το στοιχείο που καθιστά το νέο αυτό πρωτότυπο όχημα ξεχωριστό, σε σχέση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς, είναι πως ουσιαστικά αποτελείται από πέντε τμήματα, τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις του επίδοξου ιδιοκτήτη του.
Συγκεκριμένα, το Edit αποτελείται από το εμπρός, το πίσω τμήμα του αμαξώματος, τις διπλές ασύμμετρες πλευρικές θύρες και φυσικά το πλαίσιο.
Τέσσερις ειδικές βάσεις στο πάνω μέρος του πλαισίου, επιτρέπουν την τοποθέτηση διαφορετικών τύπων αμαξώματος και θυρών, γεγονός που επιτρέπει στην εταιρεία να διαμορφώσει εύκολα και άμεσα το Edit σε πολλαπλές διαφορετικές εκδοχές που αφορούν από τετραθέσια επιβατικά οχήματα έως επαγγελματικά με ανοικτό ή κλειστό χώρο φόρτωσης (Van).
Περισσότερα στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…