Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ιδανικές λύσεις για το τελευταίο χιλιόμετρο

9.422 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2017)

Η ανάγκη για πιο αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον αστικές διανομές όλων των τύπων, έχει επιφέρει την εξέλιξη εντυπωσιακών λύσεων σε ότι αφορά στα ελαφρά φορτηγά που οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν και στην ελληνική αγορά. Τα οχήματα που ακολουθούν αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα στη… νέα τάξη πραγμάτων στα φορτηγά με μεικτό βάρος από 8,0t. και πάνω.

Οκλάδος των αστικών διανομών προϊόντων, καλείται να υποστηρίξει ένα –αυξανόμενο με γεωμετρικούς ρυθμούς- μεταφορικό έργο.
Η συσσώρευση του παγκόσμιου πληθυσμού στα μεγάλα αστικά κέντρα, η άνθηση πρακτικών όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι συνεχείς πιέσεις από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για σημαντική μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος αλλά και νέες προδιαγραφές που θέτουν σαφή όρια σε ότι αφορά στην ηχορύπανση που επιφέρουν τα φορτηγά οχήματα εντός της πόλης, αποτελούν δυσεπίλυτα προβλήματα για τις διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες επιβάλλεται να προσφέρουν αποδοτικές λύσεις στους πελάτες του.
Για τον λόγο αυτό, σε ετήσια βάση, εταιρείες όπως αυτές που περιλαμβάνονται στις σελίδες που ακολουθούν, δαπανούν τεράστια κονδύλια, πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην έρευνα και εξέλιξη νέων προϊόντων, όπως τα φορτηγά αστικών διανομών, που είναι σε θέση να συνεχίζουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες που προαναφέραμε, διατηρώντας πάντοτε αμείωτη τόσο την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία τους, όσο και το όφελος των μεταφορικών εταιρειών που τα επιλέγουν.
Στις σελίδες που ακολουθούν, εστιάζουμε στις προτάσεις που είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά, αναφορικά με τα ελαφρά φορτηγά με μεικτό βάρος άνω των 8,0t., καθώς πρόκειται για οχήματα που αποτελούν ουσιαστικά την… ραχοκοκαλιά των αστικών εμπορευματικών μεταφορών δεδομένων των εντυπωσιακών μεταφορικών τους δυνατοτήτων, που συνδυάζονται με μια εξαιρετική ευελιξία προκειμένου να είναι σε θέση να ελιχθούν στο κυκλοφοριακό χάος της πόλης.
Παράλληλα, οι –νέας τεχνολογίας- κινητήρες με τους οποίους είναι διαθέσιμα, εμφανίζουν ιδιαίτερα περιορισμένα επίπεδα θορύβου και ρύπων, ενώ την ίδια στιγμή, αποδεικνύονται ολιγαρκείς και σε ότι αφορά στις απαιτήσεις τους σε καύσιμο.
Τέλος, πέραν όλων των άλλων προτερημάτων τους, βασικό γνώρισμα των οχημάτων που παρουσιάζουμε παραμένει το ιδιαίτερα χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.