Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το MAN TGE αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μέσα στον Απρίλιο του 2017 και θα προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων για όλους τους τύπους εφαρμογών.

Ιδανική βάση για υπερκατασκευές

2.825 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2016)

Σε μια προσπάθεια βελτίωσης των προτάσεων της αναφορικά με τις εκδόσεις του νέου TGE, η MAN αναμένεται να συνεργαστεί με περισσότερες από 80 εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υπερκατασκευών.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η MAN Truck & Bus, το πρώτο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα στην γκάμα της, το TGE, αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2017.
Με μεικτό βάρος από 3,0 – 5,5t. και βασισμένο στα εξαιρετικά μηχανικά μέρη και το δάπεδο της νέας γενιάς του Volkswagen Crafter, το MAN TGE αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον σύγχρονο επαγγελματία καθώς μεταξύ άλλων, θα προσφέρεται σε εκδόσεις με τρία ύψη οροφή, δύο μήκη μεταξονίου και τρία μήκη αμαξώματος με ανοικτή ή κλειστή καρότσα.
Ωστόσο, προκειμένου να αναπτύξει περαιτέρω τις προτάσεις αμαξώματος που θα είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της, απευθείας από την γραμμή παραγωγής, η MAN Truck & Bus σχεδιάζει και ειδικές εκδόσεις του TGE που θα καλύπτουν ακόμη και εξεζητημένες εφαρμογές.
Για τον λόγο αυτό, πρόσφατα διοργάνωσε μια ειδική εκδήλωση στην οποία ήταν προσκεκλημένες περισσότερες από 80 εταιρίες από τη Γερμανία και γειτονικές χώρες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υπερκατασκευών.
Στόχος της γερμανικής εταιρείας ήταν να αναζητήσει ειδικές λύσεις και να συζητήσει προτάσεις με τους συνεργάτες της, προκειμένου να καταστήσει τη γκάμα των εκδόσεων του νέου TGE, όσο το δυνατόν πληρέστερη και αποδοτική.
Εν αναμονή λοιπόν εξελίξεων και στον συγκεκριμένο τομέα, αξίζει να αναφέρουμε πως η παραγωγή του νέου MAN TGE έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο του 2017 ενώ η εμπορική πορεία του μοντέλου θα ξεκινήσει στις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας και της Ολλανδίας μέσα στον Ιούνιο. Από το φθινόπωρο του 2017 και μετά, θα ακολουθήσει το σταδιακό λανσάρισμα του μοντέλου και στις υπόλοιπες αγορές της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.