Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης της Daimler Buses με την ονομασία «EHPS» θα είναι διαθέσιμο στο Mercedes-Benz Citaro από το 2017.

Καινοτομίες από τη Daimler Buses

2.302 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2016)

Από τα μέσα του 2017, η Daimler Buses θα προσφέρει σε όλες τις εκδόσεις του αστικού Mercedes-Benz Citaro μια νέα ηλεκτροϋδραυλική αντλία για το σύστημα διεύθυνσης με την ονομασία «EHPS».

Το νέο αυτό Ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα διεύθυνσης (EHPS) θα αντικαθιστά προαιρετικά τις υπάρχουσες αντλίες του συστήματος διεύθυνσης που χρησιμοποιούνται από τα λεωφορεία όλων των τύπων με μεικτό βάρος άνω των 7,5t. χωρίς να επιβαρύνει τον κινητήρα με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου του οχήματος.
Επιγραμματικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα μονάδα «EHPS» το σύστημα ελέγχου, την υδραυλική αντλία καθώς και το ηλεκτρικό σύστημα σε ένα στοιχείο που επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο των υγρών σε αυτό.
Το εν λόγω σύστημα έχει εξελιχθεί από τη Daimler Buses σε συνεργασία με την Αυστριακή εταιρεία Engineering Center Steyr GmbH & Co. KG και έχει ήδη αποσπάσει το βραβείο «Innovation Label» κατά τη διάρκεια της «European Coach Week» που διοργανώθηκε στην Διεθνή Έκθεση Λεωφορείων «Busworld 2015» στην πόλη Kortrijk του Βελγίου.
Η νέα μονάδα «EHPS» θα είναι διαθέσιμη προαιρετικά σε όλες τις εκδόσεις του αστικού λεωφορείου Mercedes-Benz Citaro από τα μέσα του 2017.