Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του Skoda Roomster θα καθυστερήσει και όλα δείχνουν πως τελικά θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2016.

Το νέο μοντέλο της Skoda βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών εξέλιξης του και όπως αξίζει να αναφέρουμε πως βασίζεται στο νέο VW Caddy.

Ίσως μάλιστα και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που η παρουσίαση του θα καθυστερήσει, προκειμένου δηλαδή να υποστηριχθεί το λανσάρισμα του νέου Caddy.

Καθυστερεί το νέο Skoda Roomster

5.559 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2015)

Αν και αρχικά η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως το νέο Skoda Roomster θα παρουσιάζονταν προς το τέλος του 2015, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό το ενδεχόμενο μετατίθεται για το 2016.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η νέα γενιά του Skoda Roomster βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης και δοκιμών της καθώς, οι μέχρι πρότινος πληροφορίες από το στρατόπεδο της Skoda τοποθετούσαν την επίσημη παρουσίαση του προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν πως το χρονοδιάγραμμα της παρουσίασης του νέου Roomster μετατίθεται χρονικά για το επόμενο έτος (2016) χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες.

Παράλληλα, αρκετοί εικάζουν πως ένας από τους βασικούς λόγους που η Skoda και η μητρική Volkswagen αποφάσισαν να παρατείνουν το διάστημα μέχρι την παρουσίαση του νέου Roomster είναι και η προσπάθεια να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση προώθηση της νέας γενιάς του VW Caddy που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Εξάλλου, περιττεύει να αναφέρουμε πως το νέο Roomster θα βασίζεται στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη του νέου Caddy ωστόσο, προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν τελικά η Τσέχικη εταιρεία θα λανσάρει και αμιγώς επαγγελματικές εκδόσεις του Roomster