Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Για 3η συνεχή χρονιά, το καραβάνι των λεωφορείων της Mercedes-Benz Hellas θα… οργώσει την ελληνική επικράτεια.

Lets talk BUSiness 2017!

2.493 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2017)

Για 3η συνεχή χρονιά, η Mercedes-Benz Hellas, πιστή στο ραντεβού της με τους ιδιοκτήτες και οδηγούς λεωφορείων, διοργανώνει και φέτος ένα μεγάλο «καραβάνι» με τα κορυφαία μοντέλα των Mercedes-Benz & Setra.

Για μια ακόμη χρονιά (3η συνεχόμενη), η Mercedes-Benz Hellas ταξιδεύει τα λεωφορεία της σε τέσσερις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, προσφέροντας τη δυνατότητα στους απανταχού ιδιοκτήτες και οδηγούς λεωφορείων, να γνωρίζουν από κοντά τόσο τα κορυφαία μοντέλα των εταιρειών Mercedes-Benz και Setra όσο και τις υπηρεσίες OMNIplus.
Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, το καραβάνι της Mercedes-Benz Hellas θα έχει το εξής πρόγραμμα για το 2017:
  • Ιωάννινα στις 9 Μαΐου (10:30 – 16:00, στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ)
  • Κοζάνη στις 10 Μαΐου (10:30 – 16:00, στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ)
  • Ηράκλειο Κρήτης στις 17 Μαΐου (10:30 – 16:00, στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου)
  • Χανιά στις 18 Μαΐου (10:30 – 16:00, στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου)
Οι ειδικοί της εταιρείας για τον κλάδο των λεωφορείων θα παρουσιάσουν τους κορυφαίους εκπροσώπους της νέας γενιάς λεωφορείων όπως τα Tourismo 15 RHD και το Setra S 515 HD της σειράς ComfortClass 500.
Παράλληλα, επιτόπου θα βρίσκεται και η κινητή μονάδα 24ωρου service της OMNIplus για να διεξάγει ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικό έλεγχο 15 σημείων σε ιδιοκτήτες που θα παρευρεθούν με το λεωφορείο τους.
Επιπρόσθετα, το παρόν θα δώσουν και εκπρόσωποι των πωλήσεων μεταχειρισμένων και καινούργιων λεωφορείων Mercedes-Benz & Setra, καθώς και υπεύθυνοι των συνεργείων της OMNIplus για να συζητήσουν και να ενημερώσουν το κοινό για προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία γύρω από το λεωφορείο.