Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν μέχρι την πρώτη επίσημη παρουσίαση του Mercedes-Benz Pick-Up στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου.

Λίγο πριν την αυλαία!

3.041 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2016)

Το νέο Mercedes-Benz Pick-Up αναμένεται να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου στις 25 Οκτωβρίου ενώ, το παγκόσμιο ντεμπούτο του θα γίνει στο Σαλόνι του Σάο Πάολο στις 8 Νοεμβρίου.

Με πιθανότερες ονομασίες τις «GLT Class» ή «X Class», η Mercedes-Benz ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα το νέο ελαφρύ ημιφορτηγό της στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου της ΕΕ σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου. Λίγο αργότερα, στις 8 Νοεμβρίου, το νέο Pick-Up της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτων του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία.
Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το νέο Mercedes-Benz Pick-Up βασίζεται στη νέα γενιά του Nissan Navara και η γκάμα των κινητήρων του ενδεχομένως να περιλαμβάνει τον πετρελαιοκινητήρα των 2,3λτ. του ιαπωνικού μοντέλου (ισχύς 160 ή 190 ίππων), χωρίς να αποκλείεται η προσθήκη ενός μηχανικού συνόλου από τη γκάμα κινητήρων της Mercedes-Benz.
Τέλος, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν συγκεκριμένες πληροφορίες, η εμπορική του πορεία αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2017.