Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Scania κατάφερε να αποσπάσει για 5η φορά στην ιστορία της τον τίτλο του «International Truck of the Year» με τη νέα γενιά «S-Series».

Αξίζει να αναφέρουμε πως το συνολικό κόστος εξέλιξης της νέας αυτής σειράς φορτηγών, ανήλθε συνολικά τα 2,09 δις ευρώ!

Μεγάλη διάκριση για τη Scania

2.714 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2016)

Η νέα γενιά φορτηγών «S-Series» της Scania απέσπασε μια ακόμη σημαντική διάκριση με τον τίτλο του «International Truck of the Year» για το 2017 που της απονεμήθηκε στην 66η ΙΑΑ 2016.

Η Scania Trucks κατάφερε να κερδίσει για ακόμη μία φορά τον τίτλο του «International Truck of the Year» (για το 2017) με τη νέα γενιά φορτηγών της, «S-Series», στην πρόσφατη 66η ΙΑΑ.
Υπενθυμίζουμε πως η σουηδική εταιρεία έχει αποσπάσει την εν λόγω διάκριση άλλες τέσσερις φορές από το 1977 όταν και θεσμοθετήθηκε και πιο συγκεκριμένα:
-1989: Scania 3 Series
-1996: Scania 4 Series
-2005: Scania R Series
-2010: Scania R Series

Αυτήν τη φορά, η νέα γενιά φορτηγών για διεθνείς μεταφορές της Scania συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και την προτίμηση των 25 μελών της σχετικής επιτροπής από δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου χάρη στο υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στον οδηγό αλλά και τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει στον ιδιοκτήτη της.
Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως το κόστος εξέλιξης της νέας γενιάς φορτηγών «S-Series» της Scania, ήταν το υψηλότερο στην -125 ετών- ιστορία της εταιρείας καθώς, οι δαπάνες για την δημιουργία των νέων μοντέλων, των υπηρεσιών που θα τα υποστηρίζουν αλλά και των απαιτούμενων αλλαγών στις γραμμές παραγωγής, ανήλθαν στα 20 δις κορώνες Σουηδίας, δηλαδή περίπου 2,09 δις ευρώ!