Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο CEO της VW Commercial Vehicles, δρ Eckhard Scholz (δεξιά) παραλαμβάνει το βραβείο του «International Van of the Year 2017» για το νέο Crafter.

Με πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος καθώς και πρωτοποριακά συστήματα άνεσης και ασφάλειας, το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της Volkswagen…

… αναμένεται να διεκδικήσει σεβαστό μερίδιο αγοράς και στη χώρα μας από τις αρχές του επόμενου έτους όταν θα ξεκινήσουν επίσημα οι πωλήσεις του.

Μεγάλη διάκριση για το Crafter

2.651 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2016)

Μια μεγάλη διάκριση με το… καλημέρα απέσπασε το νέο Volkswagen Crafter στο πλαίσιο της 66η ΙΑΑ 2016 που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες καθώς απέσπασε τον τίτλο του «International Van of the Year 2017»!

Στο πλαίσιο της φετινής 6ης ΙΑΑ 2016 που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Ανόβερο της Γερμανίας, για την οποία θα διαβάσετε σύντομα ένα αναλυτικό αφιέρωμα, η Volkswagen πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας γενιάς του Crafter.
Ωστόσο, πέραν της πρώτης του… επαφής με το ευρύ κοινό, ο κορυφαίος (σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες) εκπρόσωπος στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen, απέσπασε και μια μεγάλη διάκριση.
Συγκεκριμένα, η επιτροπή από εκπροσώπους του ειδικού Τύπου από 24 ευρωπαϊκές χώρες, επέλεξε το νέο VW Crafter ως το «International Van of the Year 2017».
Η εξαιρετική αυτή διάκριση για το νέο Crafter έρχεται πριν ακόμη το μοντέλο ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις αγορές της ΕΕ και επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές δυνατότητες του να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και ανάγκες των πελατών με πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες και εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες.
Κατά την παραλαβή του βραβείου από τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Jarlath Sweeney, o πρόεδρος της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, δρ. Eckhard Scholz, τόνισε σχετικά: «Μετά την περυσινή επιτυχία της 6ης γενιάς του Transporter Van, είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε αυτό το ξεχωριστό βραβείο και για το νέο Crafter. Είμαστε πολύ περήφανοι για το νέο μας δημιούργημα καθώς και για την ομάδα μας που δούλεψε σκληρά για να φτιάξει το καλύτερο και μεγαλύτερο φορτηγό μεταφοράς. Αυτό το βραβείο αποδεικνύει όλα τα παραπάνω και αποτελεί μια γερή βάση για ένα επιτυχημένο λανσάρισμα του μοντέλου».