Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το 2016 αναμένεται να είναι μια χρονιά – ορόσημο στις παγκόσμιες πωλήσεις της Mercedes-Benz Vans καθώς ήδη (για το 11μηνο) έχουν ξεπεραστεί οι συνολικές πωλήσεις του 2015.

Mercedes-Benz: Νέο ρεκόρ πωλησεων

2.567 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2016)

Με βάση τα παγκόσμια στοιχεία πωλήσεων, τα ελαφρά επαγγελματικά της Mercedes-Benz σημειώνουν μέχρι στιγμής αύξηση πωλήσεων για το 11μηνο του 2016, σε σχέση με τα αποτελέσματα – ρεκόρ του 2015.

Εξαιρετικά επιτυχημένη αναμένεται να είναι για ακόμη μια χρονιά η εμπορική πορεία των ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς, με τη συμπλήρωση του 11μηνου του 2016, η εταιρεία έχει ήδη υπερβεί τις πωλήσεις – ρεκόρ που είχε σημειώσει κατά το 12μηνο του 2015.
Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, οι παγκόσμιες πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz είναι κατά 13% αυξημένες σε σχέση με σχέση με τα αντίστοιχα αποτελέσματα του 2015 και ανέρχονται στα 324.000 οχήματα. Αυτό συνεπάγεται ουσιαστικά πως, έναν μήνα πριν τη συμπλήρωση του 2016, οι πωλήσεις της Mercedes-Benz έχουν υπερβεί κατά 3.000 οχήματα τις συνολικές πωλήσεις 12μήνου του 2015!
Σε σχετικές δηλώσεις του, ο επικεφαλής του τμήματος Mercedes-Benz Vans, κ. Volker Mornhingweg, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «… Μέσω της στρατηγικής πρωτοβουλίας adVANce φιλοδοξούμε να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία μας στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων ενώ την ίδια στιγμή, προωθούμε εντελώς μια εντελώς νέα προσέγγιση στις ανάγκες των πελατών μας μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών, της αυτοματοποίησης, της χρήσης ρομποτικών συστημάτων και της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών μας.
Παράλληλα, από το τέλος του 2017 αναμένεται να προσφέρουμε μια ακόμη πληρέστερη γκάμα με την παρουσίαση του νέου X-Class, του πρώτου Pick-Up μοντέλου στην premium κατηγορία».