Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η επιβατική έκδοση «Tourys» του Iveco Daily, απέσπασε τον τίτλο του «International Minibus of the Year» για το 2017, στο πλαίσιο της έκθεσης «FIAA» της Μαδρίτης.

Νέα διάκριση για το Iveco Daily

2.866 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2017)

H επιβατική έκδοση «Tourys» του Iveco Daily είναι ο πρώτος εκπρόσωπος της κατηγορίας που αποσπά τον τίτλο του «International Minibus of the Year» για το 2017.

Η Iveco συνεχίζει να αποσπά ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την ποιότητα και τις εξαιρετικές αρετές που εμφανίζουν όλοι οι εκπρόσωποι της στην κατηγορία των ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.
Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του Daily και πιο συγκεκριμένα των επιβατικών εκδόσεων του, Tourys, να αποσπάσουν τον τίτλο του νεοσύστατου θεσμού «International Minibus of the Year» για το 2017.
Σε αντιστοιχία με τα αντίστοιχα βραβεία που απονέμονται κάθε χρόνο για τον κλάδο των λεωφορείων (τουριστικών και αστικών), των φορτηγών, των ελαφρών επαγγελματικών αλλά και των Pick-Up, έτσι και η κατηγορία των Mini-Bus απόκτησε πλέον τον δικό της διαγωνισμό, με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από εκπροσώπους του Τύπου από 18 χώρες της ΕΕ.
Σε ότι αφορά στο Iveco Tourys και την διάκριση «International Minibus of the Year 2017», αξίζει να αναφέρουμε πως η απόφαση της επιτροπής ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως «FIAA 2017» της Μαρδίτης.
Καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως η νέα αυτή διάκριση για κάποια από τις εκδόσεις της νέας γενιάς του Iveco Daily δεν είναι φυσικά η πρώτη αλλά έρχεται να προστεθεί σε πολλές ακόμη –ιδιαίτερα σημαντικές- που έχει να επιδείξει.
Μεταξύ αυτών αξίζει να υπενθυμίσουμε τους τίτλους: «International Van of the Year 2017», «Best Imported Van 2016» για την αγορά της Γερμανίας, «European Innovation Award 2016» για το αυτόματο κιβώτιο «Hi-Matic» καθώς και τον τίτλο του «Sustainable Truck of the Year 2017» για την ηλεκτροκίνηση έκδοση του ιταλικού μοντέλου.