Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Volvo Trucks παρουσίασε μια νέα επετειακή – συλλεκτική έκδοση των FH & FH16 με την ονομασία «Volvo Ocean Race Limited Edition 2017-2018».

Η εντυπωσιακή αυτή έκδοση θα διατεθεί σε ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό οχημάτων ενώ διακρίνεται για την πληρότητα του εξοπλισμού και την ποιότητα των υλικών.

Παράλληλα, ο διάσημος ιστιοπλοϊκός αγώνας αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές της εταιρείας σε πολλά σημεία του οχήματος.

Νέα επετειακή έκδοση του Volvo FH

3.159 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2017)

H Volvo Trucks παρουσίασε μια εντυπωσιακή –συλλεκτική- έκδοση των μοντέλων FH και FH16 με την ονομασία «Volvo Ocean Race Edition 2017-2018» η οποία θα διατεθεί σε ελάχιστα οχήματα.

Με έμπνευση τον δυναμικό αγώνα ιστοπλοΐας «Volvo Ocean Race», η σουηδική εταιρεία κατασκευής βαρέων επαγγελματικών οχημάτων παρουσίασε μια νέα, συλλεκτική, έκδοση για τα κορυφαία FH & FH16, της οποίας οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τα μέσα του Μαρτίου.
Με εντυπωσιακό εξοπλισμό σε όλους τους τομείς καθώς και ιδιαίτερη σχεδίαση, η νέα έκδοση «Volvo Ocean Race Edition» απευθύνεται, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, «… στους οδηγούς που είναι περήφανοι για το επάγγελμα τους και τα οχήματα τους και θέλουν το καλύτερο των καλύτερων».
Κατά την εξέλιξη της εν λόγω έκδοσης, οι σχεδιαστές της Volvo Trucks βασίστηκαν εν πολλοίς στην διαδρομή που ακολουθούν τα σκάφη που διαγωνίζονται στο «Volvo Ocean Race» με τα λιμάνια του Αλικάντε και της Χάγης (αφετηρία και τερματισμός του αγώνα) να αποτελούν πηγές έμπνευσης.
Σχεδιαστικά, στο εξωτερικό μέρος της νέας αυτής έκδοσης συναντάμε πολλαπλές επιλογές χρωμάτων και μοτίβων με βάση δύο αποχρώσεις, στο χρώμα της άμμου (Shimmering Gold) ή στο χρώμα του πάγου (Cool Breeze Metallic).
Στο εσωτερικό της καμπίνας, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην δημιουργία ενός «φιλικού» και άνετου περιβάλλοντος με εξαιρετική ποιότητα υλικών και εντυπωσιακή… εμμονή στις λεπτομέρειες. Πολλαπλές επενδύσεις από δέρμα καθώς και σχεδιαστικά μοτίβα που παραπέμπουν στον αγώνα Volvo Ocean Race, απαντώνται παντού όπως π.χ. ναυτικοί χάρτες κ.ο.κ.
Πέραν αυτού, οι εκδόσεις Volvo Ocean Race Limited Edition θα είναι διαθέσιμες με δύο προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού. Το πακέτο «Performance» προσφέρει ειδική τροποποίηση στην απόδοση του 13λιτρου κινητήρα των 500 ή 540 ίππων ενώ, το πακέτο «Safety» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ειδικό αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας, αποθηκευτικό χώρο με κλειδαριά εντός της καμπίνας καθώς και τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα Lane Change Support, Driver Alert Support και Adaptive Cruise Control.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως, σε ότι αφορά στον τύπο της καμπίνας τους, οι επετειακές αυτές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες με τις επιλογές Globetrotter ή Globetrotter XL.