Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στις 23 Αυγούστου, η Scania θα παρουσιάσει τη νέα γενιά φορτηγών της για τον κλάδο των διεθνών μεταφορών.

Νέα γενιά φορτηγών Scania

4.106 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2016)

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει επίσημα η Σουηδική εταιρεία, στις 23/8 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα η νέα γενιά φορτηγών της για τον κλάδο των διεθνών μεταφορών στην Ευρώπη!

Όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει, το 2016 είναι μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για τη Scania καθώς φέτος συμπληρώνονται 125 έτη από την ίδρυση της σουηδικής εταιρείας κατασκευής βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.

Παράλληλα όμως, με αφορμή την προσεχή 66η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου, η Scania αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στον Αύγουστο (23/8) τα πρώτα οχήματα της νέας γενιάς φορτηγών της, που θα προορίζονται για χρήση στον κλάδο των διεθνών μεταφορών στα πλαίσια της ΕΕ.

Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, η Scania θα παρουσιάσει τα νέα της φορτηγά σταδιακά, με έμφαση κάθε φορά σε έναν συγκεκριμένο κλάδο εφαρμογών, ενώ η υπάρχουσα γενιά των μοντέλων της θα διατηρηθούν μέχρι να αντικατασταθούν πλήρως.

Σε πρώτη φάση, το πλάνο της Scania αφορά στην παρουσίαση των νέων εκπροσώπων της για την αγορά των διεθνών μεταφορών και στα λιγοστά στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής αναφέρεται η σαφής δέσμευση της εταιρείας στην βελτίωση του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας των οχημάτων της, η υιοθέτηση καινοτομικών τεχνολογιών σε ότι αφορά στη διαχείριση των διαφόρων λειτουργιών του οχήματος και την περαιτέρω ενίσχυση της μάρκας ως μια εκ των κορυφαίων στον κλάδο αναφορικά με τα επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και ποιότητας κατασκευής που προσφέρει στους πελάτες της.

Φυσικά, προς το παρόν η Scania κρατά κλειστά… τα χαρτιά της και οι όποιες πληροφορίες διαρρέουν με το… σταγονόμετρο ενώ, η μόνη εικόνα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα είναι αυτή του τιμονιού της νέας γενιάς των φορτηγών διεθνών μεταφορών της εταιρείας.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…