Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Ford θα λανσάρει την άνοιξη του 2017 σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τις νέες –δυναμικές- εκδόσεις «Black Edition» του Transit Custom.

Νέες εκδόσεις «Black Edition»

3.044 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2016)

Η Ford παρουσίασε νέες και ιδιαίτερα δυναμικές εκδόσεις του Transit Custom με την ονομασία «Black Edition» που διακρίνονται για την «επιθετική» εμφάνιση τους και τον πληρέστερο εξοπλισμό.

Με δεδομένη την εξαιρετική εμπορική πορεία του Transit Custom σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και την αυξανόμενη ζήτηση για τις δυναμικές (Sport) εκδόσεις του (+47% για το 10μηνο του 2016), η Ford αποφάσισε να λανσάρει τις νέες εκδόσεις «Black Edition», για τους πελάτες της που επιθυμούν να συνδυάσουν τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες και την αποδοτικότητα του οχήματος τους με την εξεζητημένη εμφάνιση του «συνεργάτη» τους.
Παράλληλα, με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τη Ford σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, σύντομα θα ξεκινήσει και η διάθεση των επιβατικών εκδόσεων, Tourneo Custom, με ένα νέο –Sport- πακέτο εξοπλισμού που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως η νέα αερανάρτηση για τον πίσω άξονα, το νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και πολλαπλές –νέες- επιλογές ως προς τα σχέδια των ζαντών αλουμινίου.
Όλες οι –ιδιαίτερες- νέες εκδόσεις του Ford Transit Custom θα είναι διαθέσιμες στις διάφορες αγορές της ΕΕ από την άνοιξη του 2017.
Οι εντυπωσιακές εκδόσεις Transit Custom Black Edition
Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του ανανεωμένου Ford Transit Custom, οι «Black Edition» διακρίνονται για τις τέσσερις διαφορικές επιλογές ως προς το χρώμα του αμαξώματος σε συνδυασμό με τις –διαφορετικού χρώματος- πινελιές στους εξωτερικούς καθρέπτες, τις ποδιές των προφυλακτήρων και τα πλευρικά αυτοκόλλητα. Επιπρόσθετα, φέρουν και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.
Παράλληλα, και οι ιδιαίτερα δημοφιλείς εκδόσεις «Transit Custom Sport» με τις χαρακτηριστικές διπλές ρίγες που διατρέχουν το αμάξωμα, θα είναι διαθέσιμες σε διάφορες επιλογές αμαξώματος του μοντέλου με όλους τους τύπους μεταξονίου καθώς και στις επιβατικές –Tourneo- εκδόσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ford, θα είναι διαθέσιμες σε τέσσερις αποχρώσεις (Race Red, Deep Impact Blue, Frozen White και Absolute Black).
Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό τους, η βασική επιλογή θα είναι διαθέσιμη με τον νέο πετρελαιοκινητήρα Ford EcoBlue των 2,0λτ. με απόδοση 170 ίππων και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.
Οι νέες εκδόσεις Transit Custom Sport

Πέραν των εκδόσεων «Black Edition», η Ford  θα λανσάρει και τις νέες εκδόσεις «Sport». Αντίστοιχα και σε αυτήν την περίπτωση, σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις, οι εκδόσεις Sport θα διακρίνονται μεταξύ άλλων για τις ειδικές ενισχύσεις στους προτεταμένους θόλους των τροχών και τους προφυλακτήρες ενώ οι τροχοί θα φέρουν ζάντες αλουμινίου 17 ή –προαιρετικά- 18 ιντσών.
Η βασική επιλογή στους κινητήρες θα είναι ο 2,0λιτρος EcoBlue των 170 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων ενώ, προαιρετικά θα μπορεί να επιλεγεί και το νέο αυτόματο «SelectShift» με επίσης 6 σχέσεις.
Παράλληλα, ο δυναμικός χαρακτήρας των εν λόγω εκδόσεων θα αντικατοπτρίζεται και στην αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά τους χάρη σε ειδικές επεμβάσεις που έχουν δεχθεί. Συγκεκριμένα, η φαρδύτερη αντιστρεπτική δοκός για τον εμπρόσθιο άξονα και η προσθήκη αντιστρεπτικής δοκού και στον πίσω άξονα (σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις) συνδυάζεται με πιο «μαλακά» ελατήρια που αναβαθμίζουν την άνεση. Παράλληλα όμως, τα αμορτισέρ του πίσω άξονα φέρουν πιο «σφικτές» ρυθμίσεις, γεγονός που ενισχύει την κατευθυντικότητα και τον έλεγχο του οχήματος π.χ. στις στροφές.
Αναβάθμιση και για τις επιβατικές εκδόσεις «Tourneo Custom»
Για πρώτη φορά η Ford θα προσφέρει την επιβατική (Tourneo Custom) έκδοση του εκπροσώπου της και σε εκδόσεις «Sport» με βασική επιλογή την έκδοση με 8 θέσεις στο εσωτερικό του οχήματος.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της θα είναι αντίστοιχα με αυτά των Sport Van εκδόσεων ωστόσο, νέα στοιχεία θα είναι το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων «SelectShift» καθώς και η νέα αερανάρτηση για τον πίσω άξονα σε συνδυασμό με νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.
Πληρέστατος εξοπλισμός με αρκετά νέα ηλεκτρονικά συστήματα
Πέραν των νέων EcoBlue κινητήρων που μεταξύ άλλων διακρίνονται για την μειωμένη κατανάλωση καυσίμου (+13%) αλλά και αύξηση της ροπής τους στο χαμηλό και μεσαίο φάσμα των στροφών λειτουργίας (+20%), το Ford Transit Custom έχει να επιδείξει και αρκετά προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως π.χ. το Pre-Collision Assist που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη λειτουργία «Pedestrian Detection».
Επιπρόσθετα, το αναβαθμισμένο «Electronic Stability Control» πλέον ενσωματώνει τη λειτουργία «Side Wind Stabilisation».