Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τις 13/2 έως και 7/3 λόγω εργασιών κατασκευής γέφυρας στον ανισόπεδο κόμβο Αιγινίου.

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

2.075 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2017)

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανακοίνωσε σχετικά η Διεύθυνση Τροχαίας Πιερίας, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης (462ο χλμ.) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού (474ο χλμ.) και στις δύο κατευθύνσεις του οδικού άξονα, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης της γέφυρας στον ανισόπεδο κόμβο Αιγινίου (468ο χλμ.).
Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε δύο χρονικές περιόδους και ξεχωριστά για κάθε κατεύθυνση ως εξής:
 
Για την κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη
Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στις 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου (07:00 – 18:00).
Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στις 2 και 6 Μαρτίου (07:00 – 18:00).
Για το χρονικό διάστημα από 18:00 – 07:00 των παραπάνω ημερομηνιών, θα εφαρμόζεται περιορισμός της κίνησης των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από την χ.θ. 461,2 έως την χ.θ. 461,8.
Παράλληλα, αξίζει να επισημάνουμε πως στο από την Πέμπτη 2/3/2016 (18:00) έως την Κυριακή 5/3/2017 (14:00) δεν θα είναι σε ισχύ καμιά κυκλοφοριακή ρύθμιση.
 
Για την κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα
Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στις 16 και 17 Φεβρουαρίου (07:00 – 18:00)
Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στις 3 και 7 Μαρτίου (07:00 – 18:00)
 
Παράλληλα θα ισχύσουν και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, που θα ισχύσουν ως εξής:
Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη
-Όλα τα οχήματα που προέρχονται από Αθήνα και κινούνται επί της ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα εξέρχονται από τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης  - Αγαθούπολης (χ.θ. 462), θα εισέρχονται στην ΕΟ Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Αιγίνιο, θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου προκειμένου να εισέλθουν στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη έως ότου εισέλθουν στη ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού (χ.θ. 474).
-Όλα τα οχήματα που προέρχονται από Κατερίνη και κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, θα συνεχίζουν ως τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου, όπου και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και μετέπειτα θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού (χ.θ. 474).
 
Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
-Έξοδος από την Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού (χ.θ. 474) και είσοδος στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια έως τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου, όπου θα εξέρχονται στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης (χ.θ. 462).
-Όλα τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εξέρχονται από την Εγνατία Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου και μέσω της Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας μέσω του ανισόπεδο κόμβου Μεθώνης – Αγαθούπολης.