Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο «TrailerLinc» της VDO προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες στη διαχείριση στόλου οχημάτων μέσω του προγράμματος «FleetVisor» της VDO.

Νέο «TrailerLinc» από τη VDO

2.073 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2017)

Μέσω του νέου συστήματος εντοπισμού «TrailerLinc» η VDO αναβαθμίζει περαιτέρω την λειτουργία και την αποδοτικότητα του συστήματος διαχείρισης στόλου «FleetVisor».

Στην προσεχή έκθεση «transport logistics 2017» του Μονάχου, η εταιρεία VDO, εμπορική σήμα της Continental, θα παρουσιάσει τη νέα λύση εντοπισμού «TrailerLinc» για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και εντοπισμό των ρυμουλκούμενων.
Με την τοποθέτηση του κατάλληλου εξοπλισμού (hardware) στο ρυμουλκούμενο, το νέο σύστημα TrailerLinc της VDO είναι σε θέση να μεταδίδει συνεχώς δεδομένα μέσω του GPS στο σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων «FleetVisor» της VDO, γεγονός που αναβαθμίζει σημαντικά τις δυνατότητες παρακολούθησης της θέσης του ρυμουλκούμενου ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικών των υπηρεσιών μιας μεταφορικής εταιρείας.
Οι διαχειριστές της εταιρείας είναι σε θέση να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το κάθε ρυμουλκούμενο καθώς και σε ποιο όχημα έχει συνδεθεί.
Πληροφοριακά, αξίζει να σημειώσουμε πως η Continental αναμένεται να παρουσιάσει το νέο σύστημα «TralerLinc» στον προσεχή διεθνή έκθεση «transport logistics 2017» που θα διοργανωθεί από 9 – 12 Μαΐου στο Μόναχο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.vdo.com και www.electra-hellas.gr.