Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Temsa, το ηλεκτρικό λεωφορείο «Avenue EV» που εξέλιξε σε συνεργασία με την εταιρεία Aselsan…

… αναμένεται να μπει στη μαζική παραγωγή σύντομα με δυνατότητα μεταφοράς 35 καθήμενων και 52 όρθιων επιβατών.

Νέο ηλεκτρικό λεωφορείο Temsa

3.989 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Η Temsa ανακοίνωσε πως το νέο –αμιγώς ηλεκτροκίνητο- λεωφορείο της, το Avenue EV, αναμένεται να προωθηθεί στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, εισάγοντας πολλαπλές καινοτομίες στην κατηγορία.

Η Temsa, μέλος του Ομίλου Sabanci Holding, συνεργάστηκε με την επίσης τουρκική εταιρεία Aselsan, στην εξέλιξη ενός εντελώς νέου –ηλεκτροκίνητου- αστικού λεωφορείου με την ονομασία «Avenue EV».
Το εν λόγω πρωτότυπο όχημα είναι σε θέση να προσφέρει μια βιώσιμη και άκρως αποδοτική λύση στην προσπάθεια μείωσης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης εντός των σύγχρονων μεγαλουπόλεων καθώς, χάρη σε ένα ειδικό σύστημα ταχείας φόρτισης των μπαταριών του (σε κάθε στάση του δρομολογίου), μπορεί να επιμηκύνει εσαεί τη μέγιστη αυτονομία του.
Μέσω ειδικών σταθμών φόρτισης κατά μήκος του δρομολογίου, το Avenue EV είναι σε θέση να φορτίσει πλήρως τις μπαταρίες του σε μόλις 8 λεπτά της ώρας ενώ, με κάθε φόρτιση είναι σε θέση να διανύσει απόσταση της τάξης των 50 – 70 χλμ.!
Πέραν όμως του ιδιαίτερα… οικολογικού χαρακτήρα του, το Temsa Avenue EV διακρίνεται και για το εξαιρετικό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες του χάρη στις πολλαπλές παροχές που έχει στη διάθεση του ο ιδιοκτήτης του.
Στο εσωτερικό του εν λόγω ηλεκτροκίνητου λεωφορείου έχει προβλεφθεί χώρος για 35 καθήμενους και 52 όρθιους επιβάτες καθώς και για ένα αμαξίδιο για άτομα με κινητικά προβλήματα.
Σύμφωνα λοιπόν με την πιο πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση της τουρκικής εταιρείας, το Avenue EV αναμένεται να αρχίσει να παράγεται μαζικά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει σαφές το πότε.
Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…