Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο προσεχές NEC 2017 του Μπέρμιγχαμ, η DAF Trucks θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο φορτηγό αστικών διανομών με την ονομασία «FTCC», βασισμένο στο LF.

Νέο πρωτότυπο φορτηγό από τη DAF

2.667 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2017)

Στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (NEC 2017), η DAF Trucks αναμένεται να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο φορτηγό διανομών με την «FTCC», βασισμένο στο DAF LF.

Στο προσεχές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (NEC 2017), τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο στην αγορά της Μ. Βρετανίας που διοργανώνεται φέτος από 25 – 27 Απριλίου, η DAF Trucks αναμένεται να παρουσιάσει ένα πρωτοποριακό πρωτότυπο ελαφρύ φορτηγό με την ονομασία «FTCC» (Future Truck Chassis Concept).
To εν λόγω πρωτότυπο θα έχει περίοπτη θέση στο περίπτερο της DAF Trucks και βασίζεται στο φορτηγό διανομών DAF LF ωστόσο, χάρη σε πολλαπλές σχεδιαστικές και δοκιμές τροποποιήσεις που έχει δεχθεί, είναι σε θέση να προσφέρει αυξημένο ωφέλιμο φορτίο κατά 500 κιλά σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του DAF LF με μεικτό βάρος 12t.
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου σε διάφορα τμήματα του οχήματος αλλά και την υιοθέτηση ανεξάρτητης ανάρτησης για τον εμπρόσθιο άξονα. Παράλληλα, σημαντικές και πρωτοποριακές είναι οι τροποποιήσεις που έχει δεχθεί το πλαίσιο του οχήματος.
Πέραν όμως του πρωτότυπου FTCC, η DAF Trucks αναμένεται να παρουσιάσει και πολλές ακόμη τεχνολογικές καινοτομίες, αρκετές εκ των οποίων είχε παρουσιάσει στο ευρύ κοινό και στην πρόσφατη ΙΑΑ του Ανοβέρου, το φθινόπωρο του 2016.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε τα υβριδικά συστήματα κινητήρων με χρήση συστοιχιών μπαταριών ιόντων λιθίου (π.χ. στο DAF XF), μια εξέλιξη που είναι σύμφωνη με την γενικότερη στρατηγική της ολλανδικής εταιρείας για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών για ενδοαστικές μεταφορές μηδενιών ρύπων σε όλες τις μεγαλουπόλεις της ΕΕ, από τα μέσα του 2020.