Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια συλλεκτική έκδοση του Nissan Navara με την ονομασία «Trek-1ο» θα διατεθεί σε μόλις 1.500 αντίτυπα για όλες τις αγορές της ΕΕ.

Το συλλεκτικό αυτό Navara θα προσφέρεται σε μαύρο ή άσπρο χρώμα αμαξώματος…

… πολλά προηγμένα στοιχεία εξοπλισμού ως standard.

Νέο συλλεκτικό Nissan Navara Trek 1o

7.822 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2017)

Μια νέα, συλλεκτική, έκδοση του Navara με την ονομασία «Trek-1ο» θα παρουσιάσει η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, με κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Το φετινό «Brussels Motor Show» θα διεξαχθεί από 14 – 22 Ιανουαρίου στο Βέλγιο και μεταξύ των εκθεμάτων που παρουσιαστούν σε αυτό, αξίζει να απομονώσουμε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας –συλλεκτικής- έκδοσης του Nissan Navara.
Με τον τίτλο «Navara Trek-1ο», η εν λόγω έκδοση του κορυφαίου ιαπωνικού Pick-Up θα διακρίνεται για τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει καθώς, μεταξύ άλλων θα εφοδιάζεται με στοιχεία όπως μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ειδική επένδυση για τον χώρο φόρτωσης καθώς και κάλυμμα αυτού, μαύρες μπάρες στον χώρο φόρτωσης κ.ο.κ.
Η ονομασία «Trek-1ο» προέρχεται από την έρημο Navare στη βόρεια Ισπανία (με γεωγραφικό μήκος -1ο) από την οποία έχει προκύψει και το όνομα του διάσημου Pick-Up.
Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η Nissan, η νέα αυτή συλλεκτική έκδοση θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.500 οχήματα για όλες τις αγορές της ΕΕ και θα βασίζεται στον διπλό τύπο καμπίνας με το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού.
Πέραν των στοιχείων που προαναφέραμε, στον βασικό εξοπλισμό των εν λόγω εκδόσεων θα περιλαμβάνονται ακόμη ειδική προβολείς με λυχνίες LEDς στην οροφή του οχήματος ενώ, μια ειδική επένδυση από ανθεκτικό πλαστικό έχει τοποθετηθεί στον χώρο φόρτωσης, διαιρώντας τον σε διάφορα τμήματα.
Παράλληλα, στο εσωτερικό του οχήματος θα υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα (θερμαινόμενα αυτά για τον οδηγό και τον συνοδηγό), μια ηλεκτρικά ελεγχόμενη ηλιοροφή, κοτσαδόρος κ.ο.κ.
Το νέο Navara Trek-1ο θα διατεθεί σε μαύρο ή άσπρο χρώμα με σύστημα 4x4 και μηχανικό (6 σχέσεων) ή αυτόματο (7 σχέσεων) κιβώτιο για τον πετρελαιοκινητήρα των 2,3 λτ. που αποδίδει ισχύ 160 ή 190 ίππων.
Παράλληλα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ύπαρξη προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων όπως π.χ. τα Forward Emergency Braking, Vehicle Dynamic Control, Hill Descent Control και Hill Assist. Φυσικά, παρόν θα είναι και το σύστημα πολυμέσων «NissanConnect» καθώς και το σύστημα υποβοήθησης του οδηγού «Around View Monitor» με κάμερες σε όλες τις πλευρές του οχήματος και αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης.