Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, η Scania παρουσίασε τη νέα γενιά του κορυφαίου εκπροσώπου της στα βαρέα φορτηγά.

Το νέο φορτηγό της Scania θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις ενώ η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

Παράλληλα, εντυπωσιακή είναι και η σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου, με την ποιότητα των υλικών να μην επιδέχεται αρνητικής κριτικής.

Ο νέος «Βασιλιάς»

9.933 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2016)

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, η Scania παρουσίασε τη νέα γενιά φορτηγών διεθνών μεταφορών της. Ανακαλύψτε μαζί μας τον νέο… Βασιλιά!

Στις 23 Αυγούστου, η Scania Trucks, που φέτος συμπληρώνει 125 έτη από την ίδρυση της, παρουσίασε τη νέα γενιά του κορυφαίου εκπροσώπου της στη γκάμα των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην προσεχή ΙΑΑ 2016 του Ανοβέρου, μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το νέο αυτό φορτηγό που διακρίνεται για την εντυπωσιακή νέα σχεδίαση καμπίνας και εσωτερικού, θα εφοδιάζεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογικές εξελίξεις ενώ, αξίζει να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της σουηδικής εταιρείας, η εξέλιξη του διήρκεσε μια δεκαετία(!), κόστισε περισσότερα από 2 δις ευρώ ενώ, κατά την διάρκεια των δοκιμών του διανύθηκαν περισσότερα από 10 εκ. χιλιόμετρα.

Σε πρώτη φάση, η Scania ανακοινώνει πως η μέση κατανάλωση του νέου εκπροσώπου της έχει μειωθεί κατά 5% σε σχέση με τις προηγούμενες προτάσεις της στην εν λόγω κατηγορία ενώ, το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί σε πολλαπλές φάσεις.

Η παραγωγή του νέου φορτηγού της Scania αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα στην γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο Sodertalje της Σουηδίας και θα εστιαστεί αρχικά στα οχήματα μεγάλων αποστάσεων (διεθνών μεταφορών). Σταδιακά, η Scania θα παρουσιάσει και αρκετές ακόμη εκδόσεις του μοντέλου, καθώς και πολλαπλές καινοτόμες υπηρεσίες και για τους άλλους κλάδους (κατασκευαστικός κλάδος κ.ο.κ.).

Περισσότερα για το νέο κορυφαίο φορτηγό της Scania μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…