Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το C3 Entreprise είναι ο μικρότερος σε μεταφορικές δυνατότητες εκπρόσωπος της Citroen.

Καλαίσθητος και με καλή ποιότητα κατασκευής ο εσωτερικός διάκοσμος.

Ο χώρος φόρτωσης έχει ωφέλιμο όγκο 996 λτ.

Citroen C3 Entreprise Γαλλική φινέτσα και πρακτικότητα

Η μικρότερη σε διαστάσεις  επιλογή στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Citroen, το C3 Entreprise, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή στα Mini-Vanette της ελληνικής αγοράς χάρη στην πολύ καλή εικόνα που εμφανίζει σε όλους τους τομείς, τόσο από πλευράς εξοπλισμού και αποδοτικότητας του κινητήρα του, όσο και αναφορικά με τις μεταφορικές του δυνατότητες.

Πλούσια εξοπλισμένη καμπίνα
Με καλαίσθητη αισθητική και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, η καμπίνα για τους επιβάτες του γαλλικού μοντέλου έχει να επιδείξει έναν πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που στη βασική έκδοση του μοντέλου περιλαμβάνει πολλαπλές ηλεκτρικές ευκολίες καθώς και μετωπικούς – πλευρικούς αερόσακους.
Επιπρόσθετα, σε εξαιρετικά επίπεδα κυμαίνεται τόσο η ποιότητα κύλισης όσο και η άνεση που απολαμβάνουν οι επιβάτες χάρη στη προσεγμένη ρύθμιση της ανάρτησης.

Ωφέλιμος όγκος 996λτ.
Με «γενναιόδωρες» διαστάσεις για το άνοιγμα της πίσω πόρτας αλλά και το μεγαλύτερο ωφέλιμο εσωτερικό ύψος στην κατηγορία, ο χώρος φόρτωσης του C3 Entreprise έχει να επιδείξει ωφέλιμο μήκος έως και 1.251 χλστ., και πλάτος 1.412 χλστ., που είναι και η 2η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας.
Πέραν αυτού, αξίζει να αναφέρουμε πως με το μεικτό βάρος του να ανέρχεται στα 1.548 κιλά, το C3 Entreprise είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 323 κιλά χωρίς τον οδηγό.

Αυτονομία έως και 1.280 χλμ.
Ο –Euro6- πετρελαιοκινητήρας BlueHDi των 1,6λτ. αποδίδει ισχύ 75 ίππων και μέγιστη ροπή 233 Nm από τις 1.750 σ.α.λ.
Με τη μέση κατανάλωση καυσίμου του να ορίζεται στα 3,6λτ./100χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης (εκπομπές CO2 από 93g/km) και τη δεξαμενή καυσίμου να είναι χωρητικότητας 46λτ., το Citroen C3 Entreprise μπορεί –θεωρητικά- να διασφαλίσει αυτονομία έως και 1.278 χλμ. στον ιδιοκτήτη του.
 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ