Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια από τις πληρέστερες προτάσεις στην κατηγορία των Mini-Vanette είναι το Opel Corsa Van.

Tο Corsa Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως και 1.090 λτ.

Opel Corsa van Με στόχο την κορυφή

Το πλήρως ανανεωμένο Opel Corsa Van έχει να επιδείξει μια πολύ καλή εμπορική πορεία και στην ελληνική αγορά των ελαφρών επαγγελματικών με την πάροδο των ετών, βασισμένο στις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και φυσικά, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας όλων των εκδόσεων του.

Εξαιρετικό περιβάλλον… εργασίας
Ένα από τα δυνατά στοιχεία του Mini-Vanette της Opel είναι αναμφίβολα ο πλήρως εξοπλισμένος και με «γενναίες» διαστάσεις, χώρος για τον οδηγό και τον συνοδηγό.
Με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας να περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες προτάσεις της Opel και πολυάριθμους και πλήρως εκμεταλλεύσιμους χώρους για μικροαντικείμενα, ο εσωτερικός διάκοσμος του Opel Corsa Van κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, όπως αντίστοιχα και το επίπεδο της ποιότητας κύλισης που απολαμβάνουν οι επιβαίνοντες σε αυτόν, παντού και πάντα.

Ελκτική ικανότητα έως και 1.150 κιλά
Το Opel Corsa Van έχει μεικτό βάρος έως και 1.710 κιλά (αναλόγως της έκδοσης) και είναι το βαρύτερο στην κατηγορία με το ωφέλιμο φορτίο του (χωρίς τον οδηγό) να κυμαίνεται από τα 436 – 476 κιλά.
Το μεγάλο εύρος της πόρτας του χώρου φόρτωσης σε συνδυασμό με το πλήρως επίπεδο δάπεδο, ευνοούν την εύκολη πρόσβαση σε αυτόν ενώ την ίδια στιγμή, εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του γερμανικού μοντέλου σε ότι αφορά στην ελκτική ικανότητα του καθώς, για trailers με φρένα, μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 1.150 κιλά.

Εκπομπές CO2 από 84g/km
Ο πετρελαιοκινητήρας των 1,3λτ. που κινεί το Opel Corsa Van συνεργάζεται με μηχανικό ή αυτόματο (Easytronic) κιβώτιο 5 σχέσεων και αποδίδει ισχύ 95 ίππων (ροπή έως και 190 Nm).
Το εν λόγω μηχανικό σύνολο εμφανίζει μέση κατανάλωση από 3,2λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 84 g/km ενώ, σε συνδυασμό με τη δεξαμενή καυσίμου των 45 λτ., διασφαλίζει μέγιστη αυτονομία έως και 1.364 χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης, μια από τις κορυφαίες επιδόσεις της κατηγορίας σε αυτόν τον τομέα.
 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ