Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψό σχεδιαστικά και με εξαιρετική ποιότητα κύλισης το γαλλικού Mini-Vanette.

O εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας του 208 Pro κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το κατώφλι φόρτωσης περιορίζεται στα 688 χλστ.

Peugeot 208 PRO Με τον μακρύτερο χώρο φόρτωσης

Η γαλλική πρόταση στην κατηγορία των Mini-Vanette βασίζεται στο 5θυρο αμάξωμα του 208 με αποτέλεσμα, οι δύο πίσω πλευρικές θύρες να διευκολύνουν περαιτέρω την πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης ενώ, οι πίσω πλευρικές γυάλινες επιφάνειες επεκτείνουν το περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού, στοιχείο ζωτικής σημασίας και την κίνηση εντός της πόλης. 

Εκλεπτυσμένες λύσεις για τον σύγχρονο επαγγελματία
Τα σύγχρονα ελαφρά επαγγελματικά δεν είναι μόνο σκληροτράχηλα μεταφορικά μέσα αλλά μπορούν να συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής με προηγμένες τεχνολογικά λύσεις όπως π.χ. τα σύστημα πολυμέσων, οι οθόνες αφής κ.ο.κ.
Το Peugeot 208 Pro είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας και ο οδηγός του απολαμβάνει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας ενώ, μέσω του ειδικού διαχωριστικού με το χώρο φόρτωσης, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγξει την κατάσταση του φορτίου χωρίς πρόβλημα.

Το μέγιστο μήκος και πλάτος στην κατηγορία
Το ωφέλιμο μήκος των 1.335 χλστ. και το πλάτος των 1.042 χλστ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών, που ανακοινώνει ο κατασκευαστής για τον χώρο φόρτωσης του 208 Pro είναι και οι καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας σε αυτόν τον τομέα.
Ωστόσο, το ωφέλιμο φορτίο των 328 κιλών δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο αν και δεν ισχύει το ίδιο για τον ωφέλιμο όγκο του χώρου φόρτωσης. Τέλος, σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται η ελκτική ικανότητα του γαλλικού μοντέλου για φορτία με ή χωρίς φρένα.

Μέγιστη αυτονομία έως και 1.250 χλμ.!
Ο νέος –BlueHDi- πετρελαιοκινητήρας των 1,6λτ. που κινεί το 208 Pro αποδίδει ισχύ 75 ίππων και μέγιστη ροπή 230 Nm, ενώ συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.
Με βάση τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής η μέση κατανάλωση καυσίμου του ορίζεται στα 3,6λτ./100χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 93 g/km ενώ, σε συνδυσμό με τη δεξαμενή καυσίμου των 45λτ., μεταφράζεται σε μέγιστη αυτονομία έως και 1.250 χλμ.
� 215 Nm. Οι εν λόγω κινητήρες είναι από τους πιο αποδοτικούς στην κατηγορία καθώς, η μέση κατανάλωση καυσίμου των βενζινοκινητήρων ξεκινά από τα 4,3λτ./100χλμ. ενώ αντίστοιχα, οι πετρελαιοκινητήρες εμφανίζουν κατανάλωση από 3,2λτ./100χλμ.
 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ